Nytt jobb, nytt hår

Innan jag börjar mitt nya jobb passade jag på att fräscha upp håret. Gladys gjorde weaving i november så det var dags att fläta om. Denna gång valde vi enfärgat, nyans 4 ljusbrun som är ganska nära min egen färg. Mina toppar är fortfarande ljusare men de smälter in bra, Revlon färgbomb och Goldwells toningsmousse funkar bra som en mild färgkorrigering. Nu är jag redo för den nya säsongen. 

  

18 people like this post.

Bloggar etiketter: ,

4 Comments on Nytt jobb, nytt hår

 1. Johanna
  3 februari, 2016 at 03:15 (3 år ago)

  Verkligen jättesnyggt och naturligt! Måste göra extensions till våren :)

  Svara
  • delinda
   3 februari, 2016 at 03:16 (3 år ago)

   Tack :) Är jättenöjd som alltid. Kolla gärna under Hårförlägningar så hittar du massa före & efterbilder i olika färger och längder.

   Svara
 2. Karina
  15 februari, 2016 at 07:31 (3 år ago)

  Har du tagit bort commentluv? Det som var så bra =)

  Svara
  • delinda
   16 februari, 2016 at 09:34 (3 år ago)

   Hej Karina, den är fortfarande kvar :)

   Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *