Test: Lancôme Miracle Cushion foundation

För ett tag sedan fick jag hem Miracle Cushion från Lancôme för test. Jag har använt den flera gånger och det är nu dags för ett litet omdöme. Miracle Cushion är en foundation i flytande formula i en liten kudde fylld med luft. Den beskrivs som en helt ny typ av flytande foundation som kyler ned och ger en uppfriskande effekt på huden, döljer färgskillnader och ska ge huden en fin, ren och naturlig look. Jag har testat nyans 03 Beige Peche som är något för mörk men passar bra om jag har lite brun-utan-sol på hals och dekolletage. Det är lätt att applicera, formulan går snabbt in i huden och trots lite fel nyans går den att dutta in ganska bra utan att det blir kanter. Täckningen går att bygga upp. Innehåller 14 ml, vet inte ännu hur dryg den är i jämförelse med Lancômes övriga foundations. Den här formulan passar nog de flesta hudtyper, huden känns återfuktad och man får ett fint ”glow”. Miracle Cushion fungerar bra på mig nu vintertid, jag har en lite fetare T-zon så jag får se hur den beter sig framöver. Betyg: 4/5

lancôme-miracle-cushion-foundation-03-beige-peche - 1

Miracle Cushion 03 Beige Peche. Finns i 8 färger. 395 kr.

2 people like this post.

Bloggar etiketter:

1 Comment on Test: Lancôme Miracle Cushion foundation

  1. Cindy
    12 maj, 2016 at 05:23 (2 år ago)

    Älska ditt inlägg.

    Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *