Exit Arganoil Saltspray

Just nu testar jag lite olika hårprodukter, både inom styling och vård. Eftersom jag längtar efter sommar och sol har jag använt Exit Arganoil Saltspray som ska ge beach look. Jag har lockat längderna väldigt lätt och sedan applicerat produkten för struktur och lite stadga. Exit Saltspray innehåller Arganolja och formulan ska jämna ut hårets fibrer och ge håret näring, volym och glans. Saltsprayer brukar bli lite torra på mitt hår så jag brukar blanda i en droppe olja, men denna variant verkar fungera bra. Doftar milt, lätt att applicera och jag känner att håret får lagom struktur utan att bli klibbigt och torrt. Fläta över natten så håller det sig. Lite fuskbränna bara så känns det som en dag på stranden.

exit-hårvård-saltspray-arganolja

Be the first to like.

Bloggar etiketter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *