Nytt jobb

Nu är det dags för den här tvåbarnsmamman att ge sig ut i jobbsökardjungeln igen. Mitt senaste jobb var som Projektkoordinator inom marketing på ett amerikanskt bolag. Innan dess har det varit en blandning av marknadsföring, kosmetik, ehandel, webbredaktör och butikschef. Jag är utbildad inom webbkommunikation och språk och har bland annat studerat på Medieinstitutet och Stockholms Universitet. Det var den snabba varianten av mitt CV. Nu är jag redo för något nytt, jag hoppas det nya året bjuder på spännande möjligheter. Wish me luck!  

5 people like this post.

Bloggar etiketter:

4 Comments on Nytt jobb

 1. mia
  22 december, 2015 at 05:59 (3 år ago)

  Hoppas du hittar nått bra!

  Svara
  • delinda
   22 december, 2015 at 08:26 (3 år ago)

   Tackar :)

   Svara
  • delinda
   27 december, 2015 at 08:27 (3 år ago)

   Tack så mycket :)

   Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *