Prestige by Gladys

Dags att bli fin i håret inför jul och nyår. Jag flätade om håret hos Gladys, vi behöll nyans 8 och blandade den med nyans 12 som är lite ljusare. Löshåret kommer från Gladys egna serie Prestige och är 55cm. På bilden till höger ser man stor skillnad men när håret är på plats smälter det jättebra ihop. Gladys sätter det ljusare håret under så helheten inte upplevs som för ljust. Jag har fortfarande en svag ombre och eftersom jag inte bör färga längderna låter jag längderna vara och blandar löshåret istället. Min botten är mellanbrun och längderna ljusbrun och mörkblond. En riktigt fin blandning som lyser upp lite. Nu är jag redo för säsongens festligheter.  

5 people like this post.

Bloggar etiketter: , , ,

5 Comments on Prestige by Gladys

 1. Marie
  25 november, 2015 at 06:53 (3 år ago)

  Skitsnyggt! Det ser så äkta ut

  Svara
 2. Josefin
  2 december, 2015 at 09:35 (3 år ago)

  Wow väldigt fint resultat och det smälter in helt naturligt. Kul att du satte in färg #8 jag beställde färg #6 mellanbrun på http://www.hairtastic.se Dock jag ska ta hjälp av en kompis att få till det. Om det blir hälften så bra som diitt löshår kommer jag bli nöjd!! :)
  /Josefin

  Svara
  • delinda
   3 december, 2015 at 11:12 (3 år ago)

   Tack :) Lycka till med isättningen

   Svara
 3. Emilia
  7 mars, 2016 at 03:42 (2 år ago)

  Tack för tipsen av er båda. Jag testa löshår från http://www.hairtastic.se och är väldigt nöjd med deras kvalité. Jag har lite ljusare men din färg ser så himla fin ut så ska nog bli lite mörkare men det får bli nästa gång.
  Kram Emilia

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *