Vinn Zumba DVD Collection

Jag gillar dans och har gått på magdans, salsa och flamenco bland annat – inget är så roligt som att skaka loss. Gillar du dans kommer du älska nya Zumba® Fitness EXHILARATE DVD Collection som består av sju DVD-skivor med nya Zumba Fitness-workouts. Man har hämtat rytmer och rörelser ur dans från alla världens hörn: salsa, reggaeton, samba, swing, bollywood, flamenco, rumba, merengue, tango och hiphop för att nämna några. Zumba Fitness DVD:er för hemmabruk har sålt i mer än 10 miljoner ex världen över. Med koreografier som är enkla att följa så passar det alla och ger effektiv träning som formar hela kroppen. EXHILARATE DVD Collection består av sju skivor med olika workouts: Step-by-Step, Activate, Ripped, Exhilarte, Rush, Mix och Fitness Concert.

Tävlingsregler: Motivera varför du behöver träningskick med Zumba i vinter och berätta om ditt bästa dansminne. Tävlingen är avslutad, grattis till Annika!


Alla vinnare kontaktas via mail, de som inte hör av sig inom 5 dagar förlorar sin vinst.

2 people like this post.

Bloggar etiketter: , , , ,

83 Comments on Vinn Zumba DVD Collection

 1. Fluga
  15 december, 2011 at 08:48 (7 år ago)

  Alla pratar om zumba, och jag vill så gärna pröva!
  Mitt bästa minne uppstod i London, där jag gick på en burlesquekurs. En av de sista dagarna där stod jag på scen och framförde ett nummer. Lagom darrbent var jag, men klarade av det!

  Svara
 2. Malin
  15 december, 2011 at 08:52 (7 år ago)

  Jag är arbetslös och har hamnat i någon slags slöhets-vardag. Ett zumba-kit är vad jag behöver för att komma igång igen! Och dessutom har jag en solsemester bokad om drygt två månader….

  Mitt bästa dansminne är från en utekväll i Paris. Där jag och mina vänner efter X antal jordgubbsdrinkar hade hittat ett gäng fransmän som vi dansade loss med på en klubb!

  Svara
 3. Monia
  15 december, 2011 at 08:54 (7 år ago)

  Jag ska föda i slutet av feb/början på mars – och skulle verkligen behöva det här redskapet för att komma i form efter förlossningen :)

  Mitt bästa dansminne är när jag som yngre gick på showdance och vi knåpade ihop en egen show (med hjälp av dansläraren såklart) som vi sedan hade uppträdande med framför föräldrar och släkt i folkets hus. Uppvisningen blev verkligen lyckad! trots att det är över 10 årsedan så minns jag fortfarande stora delar av dansen 😉

  Svara
 4. Jessica Y
  15 december, 2011 at 08:57 (7 år ago)

  Jag har bestämmt mig för att innan sommaren ska jag tappa några tunga kilo. Jag har börjat gå på grupp träning men jag skulle bli jätteglad om jag vann det häftiga Zumba setet. Då skulle jag kunna träna hemma också en stund varje dag.
  Mitt bästa dansminne är gammalt. Det var när jag var 15 år å gick på disco och fick dansa med den snygga killen som idag 26 år senare är min man och pappa till våra två barn. Vi har hållt ihop sedan dess. Han är verkligen mannen i mitt liv.

  Svara
 5. Spacegirl
  15 december, 2011 at 09:06 (7 år ago)

  Jag tänkte ge det fina paketet till min bror och hans sambo :-)
  Det blir en perfekt julklapp.

  Svara
 6. Karin
  15 december, 2011 at 09:53 (7 år ago)

  Delinda jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha detta kit i min ägo annars AVLIDER jag!!!! På riktigt. Och alltså jag tror inte jag behöver motivera mer än att jag senaste TRE veckorna gått på en tortyrbaserad hjärtdiet där jag inte fått äta en endaste kolhydrat och då gick UPP fyra kilo!!! Det är som jag alltid sagt, min kropp mår bra av lite skit! 😀
  Mitt bästa dansminne är även mitt värsta. Det involverar en väldigt, väääldigt kort spanjor (uppskattningsvis till min axel) och ett överfullt och hektiskt dansgolv på salsaklubb. Som bekant är jag smidig som en räv, gjorde ett hårt flamencoavstamp på hans fot och när han böjde sig fram i smrta råkade jag klappa honom på huvudet som en valp.
  Behöver lära mig salsa damnit!!

  Svara
 7. Elisa Huolman
  15 december, 2011 at 10:05 (7 år ago)

  Hej!

  Jag behöver få fart på cirkulationen eftersom jag är hemma och söker jobb, tränar helst hemma, och därför skulle Zumba passa bra!

  Michael jackson på scenen LIVE är mitt allra allra bästa dansminne, kommer ihåg att när jag sett han dansa och sjunga på scenen under konserten så var jag i extas och sa till min syster euforiskt: -: Nu har jag sett MJ dansa och sjunga – nu kan jag dö! *fniss*

  Häls Elisa

  Svara
 8. Kerstin
  15 december, 2011 at 10:18 (7 år ago)

  Jag behöver verkligen komma igång.. är inne mesta tiden om dagarna och skulle må toppen av att röra på mig. Har hört så mycket om Zumba fitness och önskar verkligen ett så träningen känns kul!
  Bästa dansminnet är från bröllopet för 10 år sedan – ingen traditionell bröllopsvals utan ett karnevals likande släp där alla 70 gästerna till slut deltog & hejdlöst kul för både stora och små. Vi kan fortfarande prata om det och folk minns och det ger glädje fortfarande!

  Svara
 9. Emma
  15 december, 2011 at 10:25 (7 år ago)

  Jag tränar mycket men är inte så fäst vid gym, tycker mer om att springa utomhus vilket är lite svårt nu på vintern, därför vore detta grymt! Så att man håller formen även under vinterhalvåret, behöver det i mitt jobb så. Sen så verkar Zumba grymt kul också! Har alltid velat kunna dansa men det har inte blivit av än, detta skulle vara en bra start på det!

  Har inte så många dansminnen men det bästa är nog kanske från sjuan när jag dansade med en jättegullig kille som visade sig vara helt annorlunda än jag först trodde och han pratade med mig hela tiden och berättade mkt personligt, jag var fast!

  Svara
 10. Ida B
  15 december, 2011 at 10:32 (7 år ago)

  Hej!

  Jo men det där med zumba låter ju jättekul. Jag behöver verkligen träna bort mina gravidkilon och komma iform, men ofta tröttnar jag fort och kommer in i dåliga vanor igen. Hittar jag något som jag tycker är riktigt kul så blir det att jag fortsätter. Så därför vore jag överlycklig om jag vann så jag får kombinera nytta med nöje! =)

  GOD JUL!

  Svara
 11. FruVesa
  15 december, 2011 at 10:44 (7 år ago)

  Anledningen till att jag behöver Zumba heter Ella och är snart 1 år gammal. Jag gick upp 20 kg när jag väntade henne och nu nästan ett år senare sitter fortfarande 15 kg kvar. Föräldrapenningen gnager i plånboken vilket innebär att ett gymkort finns inte på horisonten för mig, därför skulle ju detta passa perfekt. Plus att Ella som älskar att dansa kan vara med hon också.

  Hon är en del av mitt bästa dansminne, härom veckan var det nalle puh på teven och när han klättrar upp i trädet efter honung spelar och sjunger de en liten sång som Ella älskar, vilket innebär att hon står vid bordet, ler mot teven och vickar på rumpan till musiken. Gulligare än så blir det inte.

  Svara
 12. Johanna VL
  15 december, 2011 at 11:13 (7 år ago)

  Jag har sällan möjlighet (och råd) att träna, svårt att få barnpassning osv – men jag behöver verkligen träning och jag har hört så mycket bra om Zumba & vill gärna prova på det. Detär ju perfekt om jag kan träna hemma.

  Mitt bästa dansminne måste vara min & makens bröllopsvals, som inte alls var nån vals utan vi körde en tryckare till Ozzy Osbournes ”I just want you” (vårt bröllop hade lite rocktema & vi är inte så traditionella av oss). Ont i fötterna hade jag, efter en heldag i highheels, så jag dansade barfota vilket syns på våra bröllopsfotografier :)

  Svara
 13. sophie
  15 december, 2011 at 11:55 (7 år ago)

  denna fluga skulle vara rolig att testa och jag behöver röra på mig….

  Svara
 14. Anna
  16 december, 2011 at 12:30 (7 år ago)

  till gymkort jag har inga pengar över
  därför jag denna vinst behöver
  jag tränar idag inte ett sk*t
  därför hoppas jag vinsten skickas hit 😉

  bästa dansminnet är från nån helg tillbaka då min kompis dotter på 6 år skulle visa oss hur man steppar, haha det skulle ha filmats, stampade som bara den 😀 så söt :)

  Svara
 15. Michaela
  16 december, 2011 at 12:43 (7 år ago)

  Efter all julmat jag kommer äta från den 24 december och framöver under ca 2 veckor så kan jag tänka mig att det bähövs en del träning !!
  Och träningen måste vara rolig för att jag, en lat student, ska ta tag i att träna. Jag har provat Zumba innan och jag älskar det :)

  Dansminne har jag svårt att komma på då jag ALDRIG varit ute och dansat, känner att jag behöver lära mig lite ”moves” från Zumban så jag kommer i form och blir drottning på dansgolvet!

  Svara
 16. Michaela
  16 december, 2011 at 12:44 (7 år ago)

  *och BEHÖVS ska det stå såklart ..

  Svara
 17. Kia M
  16 december, 2011 at 07:55 (7 år ago)

  ALLA pratar om det och att det är så bra för motion och viktsänkning, så jag vill med prova.

  Var på en dansbana och jag blev uppbjuden av en äldre herre som jag känner. Sa att jag nte kunde denna dans.
  -Kliv upp på mina fötter min tös, så ska vi dansa.
  Jag gjorde det och hejohå vad det svängde på.
  Jag glömmer det aldrig :) hahhahah Det gör nog inte många andra heller 😉

  Svara
 18. Madeleine
  16 december, 2011 at 08:10 (7 år ago)

  Min son på 3månader vill bara vara i famnen, vilket resulterat i att han får sitta i selen och jag får gympa hemma. Lite Zumba hade gett lite nya steg att nöta i vardagsrummet med den lille.

  Svara
 19. Nina
  16 december, 2011 at 09:39 (7 år ago)

  Jag är med och tävlar!

  Jag ligger + en massa kilon sen jag fick min dotter i maj. Rent av sagt så har jag faktiskt inte gått ner ett dugg sen jag fick henne. Jag är inte den som tar mig iväg till gym och behöver något som man kan sätta på hemma när hon tex sover. På så sätt kan jag köra då jag kan och det blir enklare. Dessutom ser det så jäkla skojjigt ut. älskar att dansa.

  mitt bästa minne är svårt för jag har en väldans många. men på cypern så var vi ute och dansa och hamnade på ett skumparty! Var så jäkla kul, dyngsur å luddig, dansandes i värmen! härligt!

  mvh Nina

  Svara
 20. Hannah W
  16 december, 2011 at 11:21 (7 år ago)

  1. På vintrarna fettar jag lätt till mig som en björn som ska gå i idé. Tyvärr ska jag ju inte det och sedan kommer sommaren.

  2. Mitt bästa eller jobbigatse dansminne var när jag var ute i Stockholm och de började spela Carolas Fångad Av En Stormvind. Jag började dansa som hon gjorde under melodifestivalen fast otroligt löjligt och drev verkligen med koreografin. Fick en massa personer att skratta. Alla tystnade och tittade bort plötsligt men jag dansade vidare. När jag svänger runt i min dans, ser jag att Carola sitter alldeles bakom mig och ser hela min hånande dans. Gud vad jag skämdes!!

  Svara
 21. qat
  16 december, 2011 at 11:42 (7 år ago)

  Jag behöver sannerligen ett zumbakit eftersom jag faktiskt börjat bli fet – rent utsagt. Varför det är extra jobbigt hör ihop med mitt bästa dansminne. Jag jobbade som underhållare och dansös i Turkiet för ett tag sen och det var verkligen den udnerbaraste tiden i mitt liv. Så mycket människor och mycket skratt har jag aldrig upplevt som då.
  Nu känner jag mig mest hopplöst o-fit och jag vet aldrig om jag kommer igen.

  Svara
 22. Malin
  16 december, 2011 at 01:17 (7 år ago)

  Jag älskar att dansa och speciellt salsa! Att jag sen inte kan det så bra är ju en annan femma… Jag slarvar otroligt med träningen, men de gånger jag har kommit iväg till träningshallen och dansat salsa eller zumba har helt klart varit den roligaste träningen! Jag skulle vilja vinna för att jag behöver få en spark i baken vad gäller träning (speciellt eftersom att jag tänkte börja dansa salsa ordentligt nästa år när jag ska plugga i Spanien några månader) och jag inser att jag inte har tid att släpa mig till tärningshallen flera dagar i veckan. Därför vore detta paket perfekt, att kunna träna hemma när man har en ledig stund, det vore det absolut ultimata alternativet!
  Mitt bästa dansminne är nyligen när jag var och hälsade på min pojkvän i England där han pluggar. De var en formal dinner på skolan med dans efteråt och med en pojkvän som dansat professionellt så kan ingenting gå fel. Jag lovar att det var en av de otroligaste kvällarna i mitt liv och jag ser fram emot många fler! :)

  Svara
 23. Kim
  16 december, 2011 at 01:50 (7 år ago)

  Efter allt julgott och mys så behöver jag nog röra lite extra på mej å komma i form igen å vad passar då bättre än glad å rolig zumba dans

  Svara
 24. Åsa S:
  16 december, 2011 at 02:03 (7 år ago)

  Mitt bästa dansminen är när jag träffade min man för första gången på styrdans på Folkets Park. Vi dansade med varandra hela kvällen.
  Det var 23 år sen. Vi är numera gifta och har tre barn tilsammans!

  Svara
 25. Angela
  16 december, 2011 at 02:27 (7 år ago)

  Jag har dansat större delen av mitt liv, och har testat på det mesta. Helt klart bästa träningsformen! Men än har jag inte fått möjlighet att testa Zumba, men jag har förstått att det är superkul. Nu vill jag bara få testa att Zumba : )

  Svara
 26. Elina Söderberg
  16 december, 2011 at 03:49 (7 år ago)

  Jag skulle nog hellre vilja säga varför min mamma behöver detta kitet eftersom jag hade velat ge det till henne. Hon älskar zumba och har tagit ett antal klasser på gym,men gymkort är dyrt och hon vet inte hur hon ska göra för att fortsätta. Jag visste inte att det fanns kit med zumba att träna hemma och hon vet nog sannerligen inte detta heller.
  Mitt bästa dansminne,hursomhelst, är från när min familj tog en kryssning i karibien. På båten så var det ett sailing-away party och en jamaican bjöd upp mig och dansade till reggae under en stjärnklar himmel, det var häftigt!

  Svara
 27. Emelie
  16 december, 2011 at 03:50 (7 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle behöva lite zumba nu när vi har uppehåll i fotbollen, det blir mest soffhäng som resulterar i försämrad kondis 😉
  Mitt bästa dansminne var när jag va yngre. Vi var på ”schools out” på skolavslutningen och det pissregna. Med det gjorde inte oss något för alla stod under ett litet tak och trängdes och dansade så svetten rann! Det var sjukt kul! :)

  Svara
 28. Amanda
  16 december, 2011 at 04:17 (7 år ago)

  Jag vill vinna detta för att jag lade min fotbollskarriör på hyllan för någon månad sedan och alla säger att zumba är så bra, så eftersom att jag inte tränar (fast jag borde) så skulle jag vilja vinna det här för att bli av med extra vikten dom jag har lagt på mig.
  Mitt bästa dansminne var när jag och min pojkvän firade 6 månader och vi lyssnade på spotify, så började Carolina Wallin Perez version av utan dina andetag och vi dansade tillsammans, jag stod med mina fötter på hans och hade det mysigt :)

  Svara
 29. Sara
  16 december, 2011 at 05:53 (7 år ago)

  Skulle ge den till mamma. Hon har precis fött barn, tror Zumba skulle passa perfekt nu i vinterkylan.

  Bästa minnet när det gäller dans, var när jag dansade i en teatergrupp för ett år sedan. Det var kul.

  Svara
 30. mia
  16 december, 2011 at 07:14 (7 år ago)

  Har precis idag slutat på mitt jobb och därmed försvann också min möjlighet till zumba som jag trots två vänstra fötter verkligen gillat. Det bästa dansminnet är bröllopsvalsen på vårt bröllop för 6 år sedan :)

  Svara
 31. Bitte Kråkbo
  16 december, 2011 at 08:48 (7 år ago)

  Tjejen som i vanliga fall springer i löpspåret tycker det är lite kallt just nu. Hon vill hellre vara inne i värmen och träna framför tvn i bara underkläder.
  Zumba har hon hört är inte bara bra träning utan även väldigt kul. Och det kan behövas så man inte fastnar i godisskålen hela julen.

  Mitt bästa dansminne är ute på krogen när Crazyfrog kom. Jag och en kompis började snurra runt i armkrok och helt plötsligt fick vi hela dansgolvet att göra det samma.

  Svara
 32. Viktoria
  16 december, 2011 at 09:21 (7 år ago)

  Zumba verkar såå roligt och givande. Jag skulle vilja vinna för jag har ingen taktkänsla och skulle även behöva börja träna. Med detta skulle jag slå två flugor i en smäll. Jag har faktiskt inget dansminne för jag skyr dansgolvet som pesten.

  Svara
 33. Angelica
  16 december, 2011 at 09:25 (7 år ago)

  Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig riktigt tar mig i kragen och tränar eftersom jag tycker att det är så tråkigt, och jag ser ut att vara i form. Detta är självklart inte bra för hälsan, så om jag vann ett Zumba-kit skulle jag säkert bli hälsosammare, då jag älskar att dansa!

  Mitt bästa dansminne är när jag och min kompis dansade i flera timmar på en festival i somras till härlig 70-talsmusik, utan att ha druckit något alls. Det var annorlunda men helt fantastiskt!

  Svara
 34. malin
  16 december, 2011 at 09:56 (7 år ago)

  Åh, Zumba verkar roligt på riktigt och dessutom bra träning.
  Jag har insett att jag nått den ålder då man måste komma igång med träning för att inte förfalla helt.

  Mitt bästa dansminne – ett antal utekvällar med en kille jag dejtade innan jag träffade min man. Vi hade himla kul…

  Svara
 35. henrik
  16 december, 2011 at 10:15 (7 år ago)

  jag vill gärna vinna denna till min fru – hon har gett flera vinkar om Zumba inför julen

  bästa dansminne – som många män är jag urusel på att dansa men plågade mig igenom en tangolektion men min fru

  Svara
 36. Kashaya
  17 december, 2011 at 12:38 (7 år ago)

  Vill vinna så jag kan komma i form.=) Zumba är så kul, har det till wii men skulle verkligen vilja ha DVD:erna. Kan inte komma på något bästa dansminne tyvärr men kommer iallafall i håg när vi gick i 6:an och skulle utföra ett dansnummer för hela klassen och med min fantastiska koordination så var jag hela tiden i otakt med alla andra.. =/ Men jag hade kul iallafall.

  Svara
 37. Andrea
  17 december, 2011 at 10:39 (7 år ago)

  Hje! Jag har nyligen slutat på handboll, vilket har lett till att jag är väldigt rastlös. Jag har alltid älskat att dansa och tror att det här skulle kunna vara något för mig :) Älskar att röra på mig och ha kul, och det är väl det som Zumba handlar om? Dessutom får man ett grymt träningspass samtidigt, hur bra som helst!

  Mitt bästa dansminne är en midsommar när jag var ganska ung, jag firade med min familj, släkt och vänner och vi var ute hela natten och dansade. Alla dansade, små som stora, unga som gamla. Härligt sommar och dans-minne :)

  Svara
 38. Jessica
  17 december, 2011 at 02:34 (7 år ago)

  Min motivering är att jag vill vinna detta kit för jag har en hemlig dröm om att lära mig salsa tyvärr har jag verkligen INGEN koordination så om jag vann zumbakitet skulle jag kunna lära mig koordinera min kropp lite i hemlighet och förhoppningsvis i framtiden lyckas lära mig dansa salsa.

  Mitt bästa dansminne är nog när jag och några vänner hamnade på dansbåten RioRio i Göteborg och min kompis Johan som också saknar koordination försökte få hjälp att lära sig dansa. Många tjejer var väldigt vänliga och ville hjälp honom i början men efter en kvart avvek dem av olika anledningar och Johan fortsätte till nästa tjej. Trots alla snälla tjejer lärde han sig inget mer än att trampa tjejer på tårna :)

  Svara
 39. Anna B
  17 december, 2011 at 06:11 (7 år ago)

  Behöver en kick eftersom jag verkligen inte får ändan ur soffan att börja träna. Tycker Zumba låter som ett superroligt träningssätt och tror det skulle få mig att bli aktiv igen’

  Det roligaste dansminnet är när min brorsdotter gifte sig. Vi ar 100 pers som dansade Jugoslavisk dans och vi svenskar fick ett minne för livet

  Svara
 40. Ingrid
  17 december, 2011 at 07:12 (7 år ago)

  Jag skulle galet gärna vilja vinna då jag nyss blivit mamma och vill försöka få tillbaka kroppen jag hade innan min fina dotter kom till världen. Medan jag var gravid kunde jag inte träna eller dansa och nu när jag helammar har jag inte heller möjlighet. Det hade varit toppen både för kropp och själ att kunna skaka loss härhemma med en Zumba DVD!

  Mitt bästa dansminne är första gången jag och min nuvarande man gick på dejt. Vi åkte till ett för mig helt nytt litet uteställe. Trots att vi inte kände en kotte (och inte hade druckit en droppe) hade vi såå roligt!

  Svara
 41. care69
  17 december, 2011 at 09:28 (7 år ago)

  Mitt bästa dansminne handlar inte om att jag dansade utan det var första gången jag såg Riverdance. Helt otroligt, vilka artister!

  Jag skulle jättegärna dansa Zumba men är för blyg för att gå på gruppträning, så att kunna träna hemma vore kanon, har ju ett antal kilon som jag gärna dansar bort.

  har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/12/19-dec-vinn-zumba-dvd-collection.html

  Svara
 42. Heidi
  18 december, 2011 at 01:42 (7 år ago)

  Efter en lång sjukskrivningsperiod från skolan pågrund av personliga bekymmer behöver jag definitivt få fart på benen igen nu när jag i stort sett enbart stängt in mig. Och det märks och syns. Självförtroendet behöver bättras på innan man går utanför dörren igen, och med lite glädje och dans samtidigt som man tappar några kilon vore ju absolut inte fel…

  Mitt bästa dansminne var när jag och dansgruppen jag tidigare tillhörde stod på scen inför ca 200 människor. Dansläraren hade gett mig platsen längst fram trots mina vilda protester, då jag har enorm scenskräck. Inte gick det superbra precis, jag klantade till det flera gånger och måste ha sett bra rolig ut från och till. Men i vissa tillfällen dansade jag faktiskt riktigt bra. När jag klev av scenen kunde jag faktiskt skratta åt mina tabbar, och trots att det gick sisådär så var jag inte lika rädd att kliva upp på en scen igen.

  Svara
 43. Amanda
  18 december, 2011 at 08:48 (7 år ago)

  Jag vill vara med och tävla. Jag älskar också att dansa och har provat på Zumba och det är så GRYMT kul!
  Jag har många fina dansminnen men ett av dom tidigaste måste vara en dansuppvisning med jazzdansgruppen jag var med i då jag var 7 år gammal. Jag kommer ihåg att det var grymt spännande att uppträda inför alla föräldrar och syskon på avslutningen. :)

  Nu behöver jag en träningskick eftersom jag gått hemma med vård av allvarligt sjukt barn nu i 4 års tid. Jag har inte kunnat gå på promenader då sonen varit så infektionskänslig, inte kunnat gå på gymmet eftersom jag inte heller kunnat ha barnpassning och jag behöver verkligen komma igång igen. Detta vore perfekt för mig eftersom jag kan utöva det hemma. Oavsett om jag har sjukt barn eller inte finns där inga undanflykter! Nu vill jag komma i form igen!

  Jag har också länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2011/december/tavling-zumba-dvd-collection-1912.html

  Nu hoppas jag på tur!

  Svara
 44. chanette
  18 december, 2011 at 11:47 (7 år ago)

  jag behöver vinna det för jag behöver bli av med de attans extra 20 kilona som jag lagt på mig sen jag blev sambo. vill ju vara snygg inför mitt bröllop nästa år

  bästa dansminnet ha ha ha.. helt klart då jag var på franska riverian och det va FET DE LA MUSIC..en mega musik fest i hela stan Nice. man dansa överallt. precis över allt. på fontäner, gator, stranden, i bilar osv….det var råå coolt

  Svara
 45. lina johansson
  18 december, 2011 at 11:57 (7 år ago)

  Mitt bästa dansminne nånsin är ju lätt när jag gick på Hiphop dans när jag var 6 år. Galet kul :)
  Sen fortsatte jag dansa tills jag var 18 år :) Dock inte hiphop.

  Har en 10månaders hemma och det är inte alltid så lätt att komma iväg och träna.. Då är ju detta alternativet helt fantastiskt :)

  God jul på dej !

  Svara
 46. Erika
  18 december, 2011 at 12:06 (7 år ago)

  Hej! Behöver verkligen komma i form. Behövr inte gå ner i vikt, men vill få muskler, och har hört att detta är jättekul och jättebra!
  har faktiskt aldrig dansat .. men zumba är något jag verkligen vill ha! sett på reklamerna om detta, och har alltid velast ha det. men inte skaffat tyvärr. vill verkligen ha detta så håller tummar och tår och hoppas på tur! =)

  Svara
 47. Maria Bredin
  18 december, 2011 at 12:07 (7 år ago)

  Jag väger 102 kilo till mina 174 cm. Nu är det vinter o mörkt så man orkar inte pallra sig ut. Jag har svårt att komma utanför dörren i sånna lägen :/ Därför vore detta kanon för då kan jag stanna hemma och träna. Min kropp håller på att lägga av för all tyngd så det börjar bli akut att gå ner :(

  Mitt bästa dansminne var i våras. Jag var på nonstop dans i sandviken då gitarristen i ena bandet bjöd upp mig till en gnuss. Hade aldrig dansa gnuss förut så det var speciellt

  Svara
 48. JoHannaH
  18 december, 2011 at 12:24 (7 år ago)

  Jag är gärna med. Jag har velat prova zumba sen jag hörde talas om det och tror att jag skulle tycka det var superkul då jag tidigare dansat. Tyvärr så är det helt omöjligt för mig att ta mig till en träningslokal då jag har en ettåring hemma samt jobbar skift mot min sambo, barvakt är inte lätt att få för att kunna gå och träna regelbundet.
  Jag har köpt diverse olika träningsredskap och dvds för att kunna träna hemma framför tv:n men inget av det jag hittills provat har varit roligt och motivationen tryter. Så kanske är det zumba jag borde prova och hålla igång med på kvällarna när sambon jobbar och barnet sover?
  Mitt bästa dansminne är när min dansgrupp fick äran att dansa i pausen till en ganska stor handbollsmatch. Tyvärr så blev jag alldeles för nervös och gjorde alldeles för många fel…Men det är sånt som händer :)

  Svara
 49. Katarina
  18 december, 2011 at 12:44 (7 år ago)

  Jag om någon behöver verkligen röra på mig mer! Det blir mest att jag sitter inomhus om dagarna nu när jag är mammaledig och jag är alldeles för blyg för att ta mig till ett friskis och svettis eller liknande. Inte för att jag är överviktig eller för att jag inte är nöjd med min kropp – jag vill bara må bättre.

  Mitt bästa dansminne är från högstadiet när en kompis försökte lära mig att dansa bugg. Det gick inte så jättebra kanske, men kul var det!

  Svara
 50. Maria
  18 december, 2011 at 01:17 (7 år ago)

  Dessa DVD-skivor vore perfekt för mig som under vintern kommer ha ganska fullt upp med en slutexamen och vissa dagar kommer att känna att jag ”inte har tid” att flänga omkring på danskurser och liknande. Jag skulle liksom spara tid om jag helt enkelt kunde slänga på en DVD och köra lite träning hemma istället :) Ett specifikt dansminne jag kom att tänka på var då jag gick i lågstadiet och hade hittat på en egna koreografi till någon låt som jag framförde på ett skoldisco, minns att jag var så stolt då, hehe 😉

  Svara
 51. Mickan
  18 december, 2011 at 02:07 (7 år ago)

  Jag behöver zumba för att bli piggare de dagar jag är lediga. Jag är gravid och jobbar natt och det bidrar mycket till tröttheten. Och man vill ju inte alltid ligga på latsidan. Dessutom vill jag peppa mig med lite dans och träning inför min förlossning i mars, så detta vore perfekt. Jag har alltid velat testa zumba. Dessutom blir det ju perfekt träning även efter förlossningen.

  Mitt bästa dansminne var för några år sedan när jag precis börjat läst på universitetet. Jag och min kompis Anna skulle gå och inviga dansgolvet på universitetets studentkår en kväll och det var nog bästa utekvällen ever. Gud så roligt vi hade. Dansade, sjöng och skrek och skrattade. Kommer aldrig glömmas!

  Svara
 52. Stella Skoog
  18 december, 2011 at 02:33 (7 år ago)

  Jag skulle vilja komma igång lite med träningen och eftersom det är kallt och ruskigt ute några månader till är det perfekt att kunna göra hemma. :)

  Mitt bästa dansminne var när jag förut var med i en dansgrupp och skulle dansa längst fram i mitten på uppvisningen. Har lite scenskräck men jag klarade det ändå, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra!

  Svara
 53. Hanna
  18 december, 2011 at 03:16 (7 år ago)

  jag vill gärna vara med och tävla om ett zumbakit! Jag har som nyårslöfte att börja träna mer och komma i form tillsammans med en kompis och därför känna detta som en kick i rätt riktning! Mitt allra ”bästa” dansminne var när jag en gång provade på ett pass streetdance. Alla i hela gruppen var grymma medans jag, helt utan taktkänsla gjorde så vi fick repetera samma styck om och om igen, pinsamt!

  Svara
 54. Johanna Lindgren
  18 december, 2011 at 04:10 (7 år ago)

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna detta! Jag har hört så mycket positivt om Zumba och älskar att dansa och släppa loss. Detta får träning att se väldigt roligt ut! Tyvärr har jag inte pengar att köpa ett träningskort då jag är student, och ett ”hemmagym”hade ju varit så perfekt! : )

  Mitt bästa dansminne var för ett år sedan när jag började på universitetet, i samband med nollningen. Det var första dagen på nollningen, och vi skulle samla poäng för att bli bästa nollningsgruppen. Jag som är ganska blyg lyckades dra upp lappen om att framföra en dans inför de andra (som jag inte kände). Jag var super nevös, men tog mod till mig och släppte loss! Det roliga var att alla stod och hejade och klappade vilket gav mig en kick! Det var super roligt :D.

  Svara
 55. Carola L
  18 december, 2011 at 04:36 (7 år ago)

  Jag vill vinna! Jag behöver komma i form och det verkar som en kul grej detta – har svårt att ta mig hemifrån och träna – så detta vore verkligen toppen. Har tappat 12 kg i år på egen hand utan träning – så jag tycker att jag är värd detta !

  Jag dansar helre än bra – så jag har aldrig riktigt dansat.

  Svara
 56. Ida
  18 december, 2011 at 04:52 (7 år ago)

  Jag skulle jätte gärna vara med och vinna detta Zumba kitt, vi Testade lite Zumba i skolan, och jag verkligen älskade det, och det är ganska dyrt om man ska gå på gruppträningar hela tiden, så varför inte försöka vinna ett så jag och min syster kan stå och dansa & träna sammtidigt, Vi funderade över att börja gymma men det är inte samma träning det heller! 😀

  Mitt bästa dansminne det är nog när jag och min bror var små och vi hade dans uppvisning för mamma och våran stora syster, Jag och min bror Robin var jätte nervösa att dom inte skulle gilla det och skratta åt oss men det gick bra! 😀 HAHA Det var roligt! :)

  Svara
 57. evamar
  18 december, 2011 at 04:56 (7 år ago)

  Har testat zumba en gång och det var otroligt kul fast jag är hopplös och helt omusikalisk. Krockade tre gånger och känner verkligen att jag behöver öva innan jag visar mig där igen…

  Mitt bästa dansminne finns inte ännu eftersom jag inte kan dansa. Däremot finns en räcka med pinsamma minnen med trampade tår och killar som talar om att det inte är tjejen som för… Kanske efter zumbakursen?

  Svara
 58. Samira
  18 december, 2011 at 06:39 (7 år ago)

  Min närmsta vän älskar Zumba men brukar inte ta sig till gymmet pga av den långa vägen till gymmet, vintern och det dystra vädret som inte direkt peppar en att gå ut men även pga av att jag och hennes närmsta vänner pga plugg inte får tillfälle att sällskapa henne på gymmet. Det är synd för hon älskar verkligen Zumba, det skulle vara underbart för hon fyller år på söndag på juldagen och det skulle vara jättenice om jag vann så skulle hon få den i present. Har redan julklapp till henne men ingen födelsedagspresent. Det skulle vara den bästa presenten, verkligen.

  /Samira

  Svara
 59. Emilia - 16 och blivande mamma.
  18 december, 2011 at 06:51 (7 år ago)

  För det skulle vara så toppenbra att ha när min bebis kommit och jag kan träna tillbaka min kropp! Det sägs ju att det ska vara ett så smidigt sätt att gå ner i vikt, och KUL!!

  Svara
 60. Elin
  18 december, 2011 at 07:08 (7 år ago)

  Hej,
  Jag har aldrig testat zumba, pga att det är så dyrt att gå på sådana kurser/träningar här i vår stad. Men har hört talats om det och vänner har berättat att man får en grym träningsvärk i magen 😀
  Varför jag vill vinna är för jag jobbar väldigt mycket och hinner aldrig komma iväg till gymmet.
  Mitt bästa dansminne var när jag var 18år och gick på mitt första ”skum-party”, blev en blöt dans men ack va roligt!

  Svara
 61. Kajsan
  18 december, 2011 at 07:38 (7 år ago)

  Skulle verkligen behöva ”hotta upp” mig efter en lägre tids träda, och skulle gärna ta de första skakiga stegen hemma hos mig.

  Mitt bästa dansminne var faktiskt å tjänstens vägnar. Jag jobbade på ett gruppboende, och gick en kväll och dansade till storbandsmusik med några av de boende. Och det är bland det roligaste jag varit med om över huvud taget. En sådan öppenhet, generositet och absolut strålande glädje över musiken och dansen har jag nog aldrig varit med om, som när vi stuffade runt till In the Mood. En alltigenom perfekt kväll (förutom att Nisse kom bort, men det är en annan historia…)!

  Svara
 62. Kajsan
  18 december, 2011 at 07:42 (7 år ago)

  Skulle verkligen behöva ”hotta upp” mig efter en lägre tids träda, och skulle gärna ta de första skakiga stegen hemma hos mig.

  Bästa minne? Jag jobbade på ett gruppboende, och gick en kväll och dansade till storbandsmusik med några av de boende. Och det är bland det roligaste jag varit med om över huvud taget. En sådan absolut strålande glädje över musiken och dansen har jag aldrig varit med om, som när vi stuffade runt till In the Mood. En alltigenom perfekt kväll (förutom att Nisse kom bort, men det är en annan historia…)!

  Svara
 63. Patric Bergkvist
  18 december, 2011 at 08:15 (7 år ago)

  Skulle verkligen vilja vinna detta till min sambo eftersom hon tjatat om det här Zumba hur länge som helst nu. Hon är verkligen värd det. Hon har fött tre underbara barn och har alltid humöret uppe. Hon är helt underbar!

  Mitt bästa dansminne är när barnen satt och tröck på min dator och råkade sätta på spotify och låten Angry white boy polka med Wierd Al Yankovic, och började dansa och hoppa som galningar och fick med mig i galenheterna. Om någon gick förbi fönstret måste dom trott att det är något allvarligt fel på mig, då barnen är så små så dom inte syns genom fönstret :-)

  /Patric

  Svara
 64. ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★
  18 december, 2011 at 08:17 (7 år ago)

  Oh! Min tävling.

  Jag vill så gärna vinna zumba då jag är 3 barns mamma och har inte gått ner så mycket efter mitt sista barn. Vill verkligen dansa mig till min vanliga kropp igen.

  Mitt bästa dansminne är när jag och en vän var på ett disco utomlands, vi dansa så tokigt att de sluta med att dansgolvet var endast vårat. Alla stog i en ring runt oss och klappa händerna :)

  Svara
 65. Jennysen
  18 december, 2011 at 08:28 (7 år ago)

  För att kunna hålla igång även hemma vore detta perfekt nu när jag försöker gå ner i vikt och lyckas ganska bra… 😀

  Mitt bästa dansminne är från inatt då jag stod på Globens golv tillsammans med ca 7500 andra personer och dansade järnet till Tiësto!!! Galet roligt och många lyckoskratt!

  Svara
 66. Nathalié
  18 december, 2011 at 08:32 (7 år ago)

  Efter att ha varit överviktig i stort sett hela livet, det kom under min ungdom, så har jag haft grymt dålig självkänsla p.g.a det. Nu mår jag bättre i mig själv och vill även att det ska synas på utsidan! Det har precis tagit slut mellan mig och min sambo, så nu vill jag ha något att fokusera på under ‘sorgearbetet’ som kommer ta ett tag då vi hade stora planer framför oss.

  Att få chansen att ha kul med Zumba, som jag hört så mycket postivt om, så vore det så roligt att testa!

  Håller tummarna

  Kram Nathalié

  Svara
 67. Annelie Bunne
  18 december, 2011 at 08:38 (7 år ago)

  Jag är med

  Sedan jag fick barn för ett år sedan, har inte fått tillbaka min forna kropp. Så nu börja det blir dags att ta tag i saken och kanske göra det med Zumba. Har sökt kurser i zumba men de är köer och tyvärr står jag som nr 8 i kö. Så blir nog inget. :/ Därför vore det himla kul att vinna detta paket.

  Mitt roligaste dansminne är när jag dansade afro dance på skolan med afrikaner i några dagar. Det var hur kul som helst och de brann verkligen för dansen och trummorna! Sedan dess har jag verkligen gillat denna sorts dans och det sitter kvar.

  Håller tummarna nu! 😀

  Svara
 68. Lisa
  18 december, 2011 at 09:48 (7 år ago)

  Jag ska springa Göteborgsvarvet nu i vår och har helt tröttnat på att bara springa på bandet. Jag är väldigt sugen på att testa en ny konditionsträning och då hade nog Zumba passat perfekt.
  Mitt bästa dansminne är när en dvärg i en ”superman”dräkt bjöd upp mig. Jag har nog aldrig skrattat så mycket men trots sin längd var han faktist en av de bästa dansaren jag har mött. 😉

  God Jul! :)

  Svara
 69. Camilla Skoglund
  18 december, 2011 at 09:52 (7 år ago)

  ZUMBA! O la la, vicka på rumpa och byst som en brylépudding (i mitt fall) men det ska det bli ändring på! 2012 ska bli ett hälsosamt och rörligt år, så det så. En kurs i Zumba, med neddragna rullgardiner i hemmet får bli startskottet! Heja mig!

  Mitt bästa dansminne: Som språkstuderande i Aix-en-Provence, Frankrike på 90-talet, då lambadan var populär vågad jag och mina vänner oss ut på ett dansställe, disco trodde vi. Till vår fasa blev vi uppbjudna på lambada. Som stela, oskyldiga svenska flickor blev det inte en vacker syn! Fransmän som försökte får kontakt med höfterna fick jobba hårt då vi putade ut allt vad vi förmådde åt andra hållet. Som vi ansträngde oss att bevara vår dygd men så många goa skratt det blev!

  Svara
 70. Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
  18 december, 2011 at 09:53 (7 år ago)

  Oj, här var det verkligen (!) en tävling för mig! Jag har tangerat min maxvikt med råge i och med den sista graviditeten – men nu har jag kommit ner till -15kg efter graviditeten (han är två veckor gammal nu!). Jag har ca 65-70kg kvar att gå ner (!!!).
  Klart att jag behöver en spark i baken då och då, men det har jag gubben min till – han får sparka till när han tycker att jag behöver det. Däremot behövs ju morötter och motivation. En kul träningsform. Inspiration!
  Zumba är något jag länge gått och spanat på. Men jag känner mig inte riktigt ”i form” för att börja träna tillsammans med andra i dagsläget, därför känns det som om detta vore helt underbart för min del. Så att jag kan påbörja träningen hemma innan jag vågar mig iväg till de mer offentliga träningspassen. För dit ska jag – det har jag som mål!
  Jag SKA kunna träna tillsammans med andra. Utan att skämmas. Jag ska kunna vara stolt över att jag tränar i stan – och det målet SKA jag nå!
  Detta paket skulle hjälpa mig på vägen – och givetvis ska du och alla andra kunna få följa framstegen om ni så vill 😉

  Mitt bästa dansminne? Det får nog vara då jag träffade min make. Vi träffades en kväll i juli 2008, på Olstorp här i Tidan. Några minuter efter att vi träffats kommer en annan man fram och frågar om han får dansa med mig. Jag tittar på Conny – och säger typ ”haha, ja, du får väl fråga honom” – och B (som vi kan kalla honom) frågar nåt i stil med ”får jag låna ditt fruntimmer en stund?”. Det fick han 😉
  Det var en dans jag aldrig lär glömma, eller två kanske jag ska skriva. För vi dansade både de bugglåtarna som spelades då. Jag skulle väl försöka visa på ”på styva linan” och dansade som hejsan för att Conny skulle se- haha, samtidigt som jag höll på att tappa byxorna!! 😉

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 71. Mia
  18 december, 2011 at 10:42 (7 år ago)

  Under det senaste året har jag gått ner drygt 30 kg. Är oerhört glad över det, men har fortfarande lång väg kvar. Skulle behöva en rejäl träningskick. Ser så roligt ut med Zumba & då finns det inga ursäkter. Behöver inte ens ta mig utanför dörren för att träna =)

  Mitt bästa dansminne är från högstadiet. Vi hade temadag – dans. På den tiden kan man lugnt säga att jag var töntig. Det visade sig att skolans coolaste kille bjöd upp just mig & mer än en dans. Vi dansade alla danser där killarna bjöd upp tjejerna. En oerhört glad & spännande dag, som gjorde att min självförtroende växte rejält & jag så småningom slapp ”töntstämpeln”.

  Svara
 72. Aquarius
  18 december, 2011 at 11:07 (7 år ago)

  Vore underbart att få komma igång med träningen efter min andra graviditet då jag har ca 30 kg att få bort :) Älskar att dansa men har tyvärr ingen möjlighet att komma iväg än med två små barn.
  Bästa dansminne är från vårt bröllop för två år sedan.

  Svara
 73. Helene
  18 december, 2011 at 11:10 (7 år ago)

  Hej jag är jätta gärna med och tävlar!

  Jag blev mamma för snart 5 månader sedan och har extra kilon jag skulle vilja bli av med. Att hinna träna på gym finns det inte tid till, så detta vore perfekt till mig! Jag har alltid älskat att dansa och göra det varje dag hemma för mig själv när jag lyssnar på musik, idag dansar jag ju såklart med sonen i famnen! :)

  Svara
 74. Emma
  18 december, 2011 at 11:22 (7 år ago)

  Jag älskar att dansa men i vintertid kan det ta emot att lämna hemmet! Därför vore hemmadans en bra idé! Mitt bästa dansminne är när jag öste på till The Arks ”The Worrying Kind” utan att oroa mig för om någon kollade på mig eller inte!

  Svara
 75. Kristiina
  19 december, 2011 at 01:23 (7 år ago)

  Hej!

  Zumba verkar toppen för kroppen och knoppen!
  Tid, avstånd och begränsad utbud gör att träning hemma är ett utmärkt alternativ för mig!

  Mitt bästa dansminne är min brudvals med maken på vår bröllopsdag. Vilket påminner mig om att komma i form igen inför nästa bröllopsdag!

  Ha det bra!

  Svara
 76. Emelie S
  19 december, 2011 at 06:07 (7 år ago)

  Har aldrig provat zumba men skulle gärna vilja göra det, tar chansen att vinna detta zumba set. Vill inte gå på en zumba lektion där alla kan se mig som en dansande flodhäst. Har dock gått ner en del i vikt nu men skulle behöva strama åt lite grann, zumba sägs ju vara effektivt.

  Mitt bästa dans minne var när jag provade på jazzdans, som var allt annat än jag föreställt mig. Det var en liten nybörjargrupp men alla såg ut som att de dansat i flera år, jag hittade inte takten förrens de två sista lektionerna =) men det var roligt att få pröva något nytt.

  Svara
 77. Elin
  19 december, 2011 at 06:55 (7 år ago)

  Denna tävling passar mig utmärkt. Träning är något jag på sista tid saknat. Jag önskar därav att vinna då jag har under lång tid haft svårt att komma igång med träningen. Dels har jag haft mycket nu med mina studier och därav inte haft tid att gå och träna på kvällar. Den mesta tid har gått åt till studier, arbete och familj. Jag älskar dock att dansa och speciellt till zumba och dess härliga musik med bland annat salsa. Jag har sedan jag var liten dansat alla möjliga former av danser så som street och hip-hop. Sedan när jag började arbeta och studera tappade jag dansen. För en tid sedan gick jag en intensivkurs i salsa. Det var otroligt kul och hade jag inte haft saker som stod i vägen hade jag absolut då börjat dansa regelbundet. Men nu vet jag att om jag hittar tillbaka till den dansglädje jag en gång hade så kommer jag och min kropp må mycket bättre. Jag kommer att inom snar framtid att söka det arbete jag utbildar mig till och då vill jag känna mig på topp. Jag vet att träning, glädje och musik är ett lyckat recept för själen:)

  Svara
 78. Veronica - mamma till Theo och Tim
  19 december, 2011 at 08:05 (7 år ago)

  Åh jag vill så gärna vinna.

  Zumba pratar alla om och säger att de ska vara så bra. Nu ser jag min chans att vinna hem detta så ska jag bannemej testa och hoppas att jag håller med mina vänner om hur roligt och bra det är!
  Kanske jag kan gå ner mina 30 kg med hjälp av detta =) HOPPAS! Behöver hitta min träningsform för att gå ner i vikt…

  Mitt bästa dansminne är nog från klass fem då jag vågade bjuda upp en av dem där snygga killarna i klassen och han sa ja =)

  Svara
 79. Natalie
  19 december, 2011 at 08:30 (7 år ago)

  Jag skulle behöva vinna detta inte bara till mig utan även till min familj. För vi tränar gärna ihopa och detta verkar ju görkul :)

  Svara
 80. Petra L
  19 december, 2011 at 08:37 (7 år ago)

  Under graviditeten finns ingen ork, efter finns ingen tid, moment 22 när det är som värst. Hemmaträning är nog det enda alternativet. :)

  Mitt bästa dansminne måste vara mellanstadiediscona. Takt, ton och allt annat saknades, men roligt var det. :)

  Svara
 81. Sandra - mamma till Molly
  19 december, 2011 at 11:59 (7 år ago)

  Jag vill vinna detta för att dansa i mig mer energi så jag orkar med den stressiga vardagen. Mer dans, glädje och energi! :)

  Mitt bästa dansminne är min första tryckare med en kille jag var kär i, den dansen glömmer jag aldrig. Man var nervös men sååå glad! :)

  /Sandra

  Svara
 82. Hanna Fl
  20 december, 2011 at 12:49 (7 år ago)

  Jag behöver få en massa Zumba i vinter så jag kan få röra mig till underbar musik och få känna glädje via dansen.Jag har aldrig provat Zumba men har varit intresserad av att testa det under en lång tid, att få sin egna dvd och själv skaka rumpa och armar hemma när som helst vore underbart roligt. Mitt bästa dansminne var när jag var yngre och fick dansa på stora scenen mitt på torget i staden där jag bor. Det var en häftig upplevelse.

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *