Vinn hudvård från Eucerin AQUAporin

Välkomna till julkalendern här på dolce delinda. Alla tävlingar läggs upp under ”Julkalender 2011” i högermenyn. Först ut i julkappstävlingen är ett hudvårdspaket från Eucerin. Du har chansen att vinna min favoritserie AQUAporin som är en mild, fuktgivande hudvårdserie med naturidentiskt Gluco-Glycerol som aktiverar hudens naturliga fuktnätverk. Passar normal till blandhy och fungerar väldigt bra under foundation. Ögoncremen verkar lugnande och är perfekt till stressad hud , rengöringen är mild och avlägsnar enkelt makeup.

Hudvårdspaketet innehåller:
· Eucerin AQUAporin Eye
· Eucerin AQUAporin Active Cream Light
· Eucerin Dermatoclean cleansing 3in1

Tävlingsregler: Berätta om ditt värsta hudvårdsminne och motivera varför just din hud behöver AQUAporin i vinter. Tävlingen avslutas den 2/12 och vinnaren presenteras här. Endast tävlingsbidrag i kommentarerna, tack. Tävlingen är avslutad, grattis till Jessica!

Eucerin hudvårdspaket värde ca 430:-

2 people like this post.

Bloggar etiketter: , , ,

50 Comments on Vinn hudvård från Eucerin AQUAporin

 1. Susanne
  25 november, 2011 at 11:53 (7 år ago)

  Mitt absoluta värsta hudvårdsminne är ifrån förra vintern.
  Jag skulle testa en ny kräm, men efter ett par timmar så började det att bränna i huden något så otroligt, och jag vart helt röd. Huden blev såååå torr, och det slutade ju med att jag ”ömsade skinn”. Har aldrig varit allergisk förut, men den krämen åkte direkt i soporna!

  Tror det blir en långvarig och kall vinter i år, så jag vill vara förberedd med en mild kräm som AQUA Porin, så min hud slipper att torkas ut.

  Svara
 2. Anja - 18 år & mamma till Sabina!
  26 november, 2011 at 12:33 (7 år ago)

  Det måste nog vara när jag hade en tub med akne-kräm, som liknade tandkrämstuben.. så istället för att ta krämen i ansiktet tog jag tandkräm, men det sägs ju vara en gammal huskur, så det kanske inte var så farligt? 😉

  Vill iallafall supergärna vinna eftersom mitt ansikte torkar ut, och det är BARA NOVEMBER, och inte särskillt kallt.. :( Redan? Come on! Hur ska jag klara vintern? ;o

  anjahakanson@hotmail.com

  Svara
 3. Anna L
  26 november, 2011 at 09:20 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne: När jag som tonåring provade en ny kräm och dagen efter vaknade upp full med stora röda fläckar i ansiktet – jag såg seriöst ut som jag hade spetälska

  vill vinna eftersom min hud behöver mängder av vård nu när det blir torrare i luften och vinterkylan (som förhoppningsvis kommer snart) tär på den känsliga huden i ansiktet

  Svara
 4. Amanda
  26 november, 2011 at 09:39 (7 år ago)

  Min hud är nästintill perfekt på sommaren. Nu har har jag torr hud i hela ansiktet och har PANIK!
  Förra veckan tänkte jag att jag skulle ta lite gammal, hederlig helosansalva och lägga i ansiktet. Vaknade upp dagen efter med finnar i HELA ANSIKTET. Har fortfarande fullt. Känns hemskt!

  Skulle vilja vinna dessa då jag testade min kompis, de är grymma!

  Svara
 5. Solbritt
  26 november, 2011 at 11:13 (7 år ago)

  Eucerin är det enda jag kan tvätta mig med utan att få små plitor i ansiktet. Så jag hoppas jag vinner för det är så bra för mig.

  Svara
 6. Helena L
  26 november, 2011 at 12:19 (7 år ago)

  Förut fick jag hem akne produkter från Aco ett resekit helt gratis trodde det skulle vara jätte bra så jag använde det varje dag dag som kväll jag trodde det skulle vara mirakelprodukter vart super nöjd ett tag tills ag märkte att min hud hade blivit jätte torr tog flera veckor för mig att få det torra att försvinna. Vad som hände med produkterna? Dom åke i soporna fortare än kvitt jag har lärt mig min läxa nu.

  Svara
 7. Helena L
  26 november, 2011 at 12:22 (7 år ago)

  oj hade för bråttom :O. Min hud är jämt så torr får alltid kämpa med den extra på vintern jag har bra produkter och så men det går åt hela tiden. Jag har haft sånahär produkter förut och huden blir jätte ren vart utvald testpilot skulle vara kul att få komma tillbaka till samma produkter igen för jag märkte att huden vart så mycket bätte.

  Svara
 8. Myggan
  26 november, 2011 at 12:28 (7 år ago)

  Jag har nog inget för jag har varit riktigt dålig på att smörja in mig använder nästan aldrig hudkrämer har typ nyligen börjat.
  Skulle så gärna vilja vinna detta för jag har hört så mycket bra om det.Jag har märkt att min hud blivit så mycket bättre när jag börjat smörj in mig. Tyvärr ser min hud lite oren ut skulle vara kul att få prova detta det kanske är något man kommer tillbaka till något som passar just mig.

  Svara
 9. Jessica Y
  26 november, 2011 at 03:14 (7 år ago)

  Mitt värsta minne är efter en hudvårdsbehandling. På min möhippa så tog mina vänner mig till en behandling. Jag har aldrig förr fått någon behandling. Jag har torr och känslig hy. Och jag är tacksam över att det var en vecka kvar till bröllopet så hann det mesta lägga sig. Jag var tomatröd med brännande hy och sen kom massa plitor. Det var en skräckupplevelse jag var så rädd att jag skulle behöva se ut så den dan man vill vara vackrast. Efteråt har jag gjort ansiktsbehandling en gång till men då blev resultatet bättre.

  Jag vill vinna för att min hy behöver bra produkter och jag är väldigt nyfiken på dessa :)

  Svara
 10. Spacegirl
  26 november, 2011 at 04:53 (7 år ago)

  När jag som barn provade mammas kastanjegelé – snacka om att jag blev brun, nej, snarare gul Det var ingen hit!

  Min hud är otroligt torr och behöver bra produkter, eucerin brukar jag a´nvända och tycker mycket om.

  Svara
 11. Stina
  26 november, 2011 at 06:44 (7 år ago)

  MItt värsta hudvårdsminne var när jag för inte alltför länge sen skulle smörja in armarna med brun utan sol. Jag hade använt det en gång innan, och tänkte att det hade fungerat så bra, så jag smörjde bara in mig, lät det torka in lite och gick och la mig. Det skulle jag INTE ha gjort! När jag vaknade nästa morgon hade jag en snyggt rutmönster i brunorange på mina underrmar, och på både armarna hade jag streck vid handleden, där jag inte smörjt in, så jag var brun på armarna och vit på händerna! HEMSKT! Men man lär sig i alla fall av sina misstag, och nu låter jag brun utan sol-en torka in ordentligt innan jag går och lägger mig 😉

  Jag skulle behöva det här för jag har problemhy, och också blir väldigt torr i ansiktet på vintern. Så därför behöver jag lite extra bra hudvård så jag kan se snygg ut på vintern också! :)

  Svara
 12. Hannele - mamma till två prinsar
  26 november, 2011 at 08:22 (7 år ago)

  Kommer ihåg när jag köpte en kräm som jag hade hört och läst att den skulle vara bra med reslutatet blev att när jag gick ut så blev det så torrt i mitt ansikte så jag såg ut som en tomat sen jag kom in i lägenheten igen för att jag hade blivit så torr så jag är en torrboll speciellt på vintern så det dära kitet skulle vara bra att vinna åt mig själv :)

  Svara
 13. nettan
  26 november, 2011 at 10:48 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårds minne var efter att jag smörjt in mig med Hawaii olja på mina ben trots att mina vänner varnade för att jag inte var en van solare. Jag smörjde in mig, tänkte inte så mycket på det och lade mig på en luftmadrass i sjön med framsidan nedåt mot madrasssen.

  Jag minns hur skönt och avslappnande jag skumpade fram och tillbaka på madrassen med vågorna, halva slumrade och flöt ensam och tyst omkring långt ifrån alla andra badare.

  När jag kommer upp till stranden efter en och en halvt timme låg mina vänner och skrattade för min rumpa, baklår var knall röd! Fortfarande kan de skratta över denna historia! Den lördagkvällen blev inte som andra fina lördagkvällar i juli för jag stod med rumpan mot ett kallt element för att svalka solbrännan.

  Aldrig mer hawaii olja, om jag ändå hade varit 15 år när jag gjorde det men jag var 35 år.

  Svara
 14. Kerstin Bjurström
  26 november, 2011 at 10:58 (7 år ago)

  Mitt värsta minne är när jag hade vattkoppor som trettonåring och försökte sminka över kopporna med brunkräm. Lyckades inte lura någon och när morsan fick se mig åkte jag in i mitt rum och fick inte gå ut på en vecka.

  Svara
 15. Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
  27 november, 2011 at 08:15 (7 år ago)

  Värsta hudvårdsminnet: En kväll skulle jag använda en ny ansiktsmask som skulle vara bra. Fuktåtergivande och välgörande. Jag la på den, väntade, sköljde bort den – och gick och la mig. Dagen efter vaknade jag med ett rosaflammigt ansikte med plitor över hela fejset…
  Det blev inget jobb den dagen kan jag säga… och sen dess har jag svårt att testa nya ansiktsprodukter som jag inte hört talas om tidigare.

  Varför jag behöver Eucerins produkter: Jag är nu inne på sista veckan i min fjärde graviditet. Huden är illa åtkommen och vintern gör det inte bättre, jag fasar verkligen för när den riktiga kylan slår till. Jag brukar bli torr och fnasig som hejsan… Å jag har hört att Eucerins produkter ska vara riktigt bra, och milda framför allt. Kanske kan det vara något för mig?

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 16. Lisa
  27 november, 2011 at 12:58 (7 år ago)

  Det måste ha varit när jag testade en ny produkt för ansiktet (miss inte märke) som skulle vara djuprengörande men det måste ha varit något ämne i som jag var överkänslig mot för sedan var jag röd som en tomat i ansiktet i flera dagar efteråt. Fick smeknamnet tomatoface.

  Jag skulle behöva AQUAporin i vinter för att jag jämt blir så torr om huden så fort det är lite ruggigt ute.

  Svara
 17. Jenny
  27 november, 2011 at 02:16 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne var när jag började använda en hudvårdsprodukt från apoteket. Blev jättepupplig och finnig av den när jag annars varken har finnar eller pupplor.

  Efter att ha läst igenom beskrivningar på produkterna som man kan vinna så tycker jag att det låter som att de passar min hy väldigt bra. Det vore väldigt kul att få testa detta märke.

  Svara
 18. Sofia
  27 november, 2011 at 02:32 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne var för ett år sedan ungefär. Jag hade en riktigt stor finne ovanför läppen några dagar innan skolfotot. Jag ville få bort den, så jag lånade min brorsas stioxyl över natten. När jag vaknade var jag röd på hela partiet under näsan och jag flagnade. Jag läste bruksanvisningen och såg då att man första gången bara skulle låta krämen verka i tre timmar. Den hade suttit i tio timmar. Självklart började jag smörja in med feta krämer för att få bort det torra, vilket självklart ledde till ett område fullt med finnar, blandat med flagor. Dagen då skolfotot var såg det förskräckligt ut, värre än det hade varit med den ursprungliga finnen.

  Jag har svårt att hitta en hudvårdsserie som passar mig. På vintern blir min hud något torrare och blir då ”normal”. Därför tror jag kanske att detta är en serie för mig :)

  Svara
 19. Anette
  27 november, 2011 at 03:24 (7 år ago)

  Så sent som förra veckan provade jag en ny sorts sminkborttagningsservett.
  Tyvärr innehöll den något ämne som jag inte tålde utan ögonen började rinna och jag hade jätteproblem under en hel dag på jobbet med att tårarna rann.
  Fick förklara gång på gång för folk i min närhet att jag inte alls var ledsen utan att det var någon sorts allergi :-(.

  Har några skräckexempel med brun-utan-sol också som så många andra men det här senaste minnet är av det lite mer smärtsamma slaget.

  Jag är ute mycket i kylan vintertid, åker mycket skidor och huden behöver då all hjälp den kan få för att behålla spänsten – därför hoppas jag ha turen med mig att vinna i din tävling :-)!

  Kram från Anette

  Svara
 20. Patience -18 & mor till Damien
  27 november, 2011 at 05:58 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårds minne var under graviditete. *ursäkta* Spydde & därefter gick jag fullt med röda prickar i hyn, ush! Hade allmänt dålig hud under graviditeten. Och jag vill vinna då jag har väldigt torr hud som blir helt katastrofal när kylan slår in.

  Svara
 21. BEBE54
  27 november, 2011 at 09:44 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne var när jag fick ansiktsbehandling på en skönhetssalong. Jag bad dem göra något åt ansamlingarna av talg som jag hade i pannan och i området mellan ögonen. Det gjorde FRUKTANSVÄRT ont och dagen efter som jag ut som Frankensteins Monster med alldeles svullen panna. Jag fick vissa pikar på jobbet om ”Vilken skönhetssalong ska du stämma? och ”Ska du vara statist i Scream?” etc.
  Precis som du gillar jag snälla produkter , AQUAporin låter som något att det skulla passa mig!

  Svara
 22. Carola L
  27 november, 2011 at 11:13 (7 år ago)

  Värsta minne… det är svårt för jag har egentligen inget så där hemskt. Eller under min tredje graviditet fick jag en brum stor pigmentfläck i pannan (5×3 cm) den har nu 6 år senare försvunnit, men det var inte så kul att ha den.

  Detta vore toppen att vinna iallafall

  Svara
 23. F_Errari
  27 november, 2011 at 11:41 (7 år ago)

  Semester i Italien .. ny solkräm som tjejen i butiken försäkrat mig om skulle passa min nordiska hy. Visst. Det var någon attans olja som gjorde att mitt ansikte liksom kokade upp i solen. Resten av semestern låg jag med en fuktig trasa över ansiktet. Kul – not.

  Svara
 24. Amanda Bach
  28 november, 2011 at 02:18 (7 år ago)

  Var på Gran Canaria och köpte en billig ansiktskräm i en kinesbutik. Jag använde den och fick utslag, den visade sig att vara 2 år gammal. Hemskt var det.

  I vinter skulle jag behöva vårda min hy extra mycket då den börjar bli grå och glammig. Blöö

  Svara
 25. Viktoria
  28 november, 2011 at 02:29 (7 år ago)

  Hej!

  Mitt värsta hudvårdsminne är helt klart när jag skulle prova på ett dyrare märke för jag tänkte att det måste ju vara bättre. valet föll på Cliniques 3-stegs grejjer och det slutade med utslag och finnar över hela ansiktet. Tror att produkterna var alldeles för starka för mig >< Mvh Viktoria

  Svara
 26. Lina Cronier
  28 november, 2011 at 06:43 (7 år ago)

  Här hemma hos Eksemfamiljen är Eucerin kung! Det är verkligen den enda kräm vi alla kan använda. Både mina, makens och bebisens hud mår toppen av Eucerin. Tillochmed när vi varit nytatuerade har vi läkt bäst med Eucerin, den är verkligen överlägsen!

  Det finns rätt många tråkiga eksemhistorier men när hela kroppen var full med eksem och jag fick bölder av Fenurilen (och andra feta krämer) var det endast Eucerinen i kombo med kortison som funkar. Och som sagt, än idag räcker det med Eucerin, så länge vi smörjer dagligen.

  Svara
 27. maggan
  28 november, 2011 at 08:43 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne inträffade för några år sedan då jag gjorde en kemisk peeling.Efter ett par dagar blev huden torr och hård sen krackelerade hela huden i ansiktet.Det var någon slags syra som användes,fruktansvärd smärtsamt.Fick ingen info om att detta kunde vara så fruktansvärt..Ont gjorde det länge efteråt också…Kunde inte visa mig för folk på några veckor..Gör aldrig om det,såg ut som en skräckfigur..
  Jag är gärna med i din utlottning av Eucerin..Bra grejor det.
  Kram/Maggan

  Svara
 28. Missy
  28 november, 2011 at 09:32 (7 år ago)

  Jag minns för några år sedan när jag fick med ett prov av en kräm från en nätbutik när jag beställde. På kvällen smorde jag in ansiktet med provet och lade mig… morgonen därpå stiger jag upp och går till badrummet där jag får syn på mina gigantiska kameleontögon! Tydligen hade jag reagerat på krämen och svullnat upp under natten. Behöver jag säga att det inte blev någon skola den dagen?

  Svara
 29. Monia - 96 dagar kvar till bf!
  28 november, 2011 at 09:53 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne är när jag som yngre tonåring fick för mig att tigerbalsam var perfekt mot torr hy! Attans vad det sved och rann tårar ur ögonen :( Det misstaget gör jag aldrig om…

  Jag borde vinna eftersom min hy lever sitt eget liv nu med alla gravidhormoner. Kanske kan få tillbaka lite fuktighet och lite skönhet med de här produkterna :)

  Svara
 30. Heidi
  28 november, 2011 at 09:54 (7 år ago)

  Kommer ihåg när finnar slog ut i pannan på mig, det var så hemskt så jag klippte raklugg för att dölja det. Provade allting, men det värsta var när jag provade på en dyrare acne kräm. Hela min panna flagnade, och under blev jag ännu rödare och fler finnar poppade upp. Jag skämdes så mycket så jag fick lov att använda keps så luggen höll sig på plats så man inte såg finnarna.

  Nu torkar min hud ut igen, dock mer naturligt.. Och jag vill rädda den för en vinter i alla fall. I slutet av vintern brukar jag nämligen alltid ha en sönderflagnad hud som bokstavligt talat spricker. Så jag är gärna med i tävlingen!

  Svara
 31. Anna
  28 november, 2011 at 11:33 (7 år ago)

  Mitt pinsammaste hudvårdsminne är första dagen på mitt nya jobb.
  Tyckte alla tittade lite konstigt på mig, jag hade smetat på Idominsalva på mina torra läppar innan jag gick in och glömt titta mig i spegeln. Du kan ju tänka dig hur jag såg ut! :)

  Eucerin-produkterna jag provat har jag gillat skarpt och är ny nyfiken på att prova fler.

  Svara
 32. VS - Anna
  30 november, 2011 at 02:39 (7 år ago)

  Det fanns ett tyglim när jag var liten som doftade så gott, helst ville jag äta upp det men så pass mycket fattade jag att jag lät bli. Däremot smorde jag in mig med limmet och, hm, ja det blev ju sådär halvbra…

  Min hy behöver ordentligt med fukt, särskilt nu på vintern då fjällvindarna är hårda och växlingarna mellan inne och ute tär på huden.

  Ha det fint!

  Mvh Anna

  Svara
 33. Sara
  30 november, 2011 at 06:41 (7 år ago)

  När jag för ett par somrar sedan var i Turkiet. Jag ville ha något mot mina finnar för jag hade glömt min kräm hemma, så jag gick in på ett apotek och berättade vad jag var ute efter. De gav mig en flaska med ett medel som skulle verka uttorkande. Jag använde det i godan tro och fortsatte med det även när jag kom hem. Några veckor senare blossade min hud upp totalt och jag fick jättemycket nya finnar på alla de ställen jag strukit på medlet. Inte förrän ett par månader senare hade eländet lagt sig och min hy gått tillbaka till det ”vanliga”.

  Jag vill vinna för att jag vill se om dessa produkter är något för mig, kanske blir de en ny favorit.

  Svara
 34. Elina
  30 november, 2011 at 09:59 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne är från när jag fick min första finne, den satt precis nedanför näsan. Min mamma sa att jag absolut inte fick klämma den, för det kunde gå rakt upp till hjärnan (fråga inte hur). Så jag klämde den inte och hävde bara på lite Aloe Vera salva på finnen, det slutade med att finnen var i en grönaktig färg och jag fick flera kommentaren att jag hade en snorkråka nedanför näsan.
  Jag borde vinna därför att nu när edt är vinter så är vissa delar av mitt ansikte för torrt medan pannan är för fet = hur många finnar som helst.
  Skulle bli jätteglad om jag vann såklart :)

  Svara
 35. Ann
  30 november, 2011 at 11:29 (7 år ago)

  Hej
  Minns med fasa hur jag solade för länge i en gammal ”kvartslampa”….:(
  (den vårdande tanken var att det skulle torka ut min acne, som besvärade mig)
  AQUAporin är en serie som jag verkligen skulle uppskatta att få möjlighet att prova, den verkar grymt bra!

  Svara
 36. Emma Rudbeck
  1 december, 2011 at 08:31 (7 år ago)

  När jag var liten tyckte jag att såpa luktade så jättegott så jag använde en halv flaska såpa som badskum. Det gjorde jag bara en gång för jag fick klåda och utslag över hela kroppen,
  Eftersom jag har problem med torr hy skulle jag gärna vilja prova eucerin då jag tror att det kan vara något för mig.

  Svara
 37. Anna
  1 december, 2011 at 10:55 (7 år ago)

  Är 40+ har fortfarande inte fått fin hy, säkert ett resultat av alla olika produkter och huskurer jag provat. resultatet blev oftast tvärtom, mer finnar, bölder, uttorkad hy osv. Har insett att min hy egentligen är känslig och behöver milda produkter och jag vill gärna prova Eucerin.

  Svara
 38. Ida
  1 december, 2011 at 11:05 (7 år ago)

  Haha! Mitt värsta var när jag snabbt skulle smörja ansiktet med hudkräm och hade en massa provpåsar jag tänkte använda. Råkade få fatt i en celilitkräm istället!!! Så ansiktet svullnade upp o blev rött och kliade. Detta var precis innan vi skulle iväg på kalas. Usch så hemskt det var!

  Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag har känslig hy och behöver mycket fukt och skydd under vintern.

  Tack och God jul!

  Svara
 39. Jessica
  1 december, 2011 at 12:52 (7 år ago)

  ”Perfekt till blandhy” – JA! Thats me.
  Har provat Eucerins produkter förr och när jag tänker efter har jag bara positiva saker att säga om dem. Så Jatack, gärna! har inget emot att vinna.

  Min värsta hudkatastrof var när en gammal vän kom på besök från Finland till Helsingborg, min hemsstad. Det var stress, hem från jobb – duscha, ordna outfit och hår, när jag kom till ansiktet och skulle smörja det tog jag visst fel tub och hela ansiktet fick utslag. Jag försökte med olika medel för att få ner utslagen men inget hjälpte. Sent på kvällen hade det värsta lagt sig och jag kunde smyga mig ut, hoppades på att ingen skulle märka det i barens dämpade belysning.

  Ingen såg, men jag var medveten om det hela kvällen och hade INTE roligt :(

  Svara
 40. Viktoria Muhr
  1 december, 2011 at 03:36 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne.. Finns för många! Oftast vaknar jag upp med supertorr hy just när jag måste göra något viktigt. Jag smörjer och smörjer och smörjer, men det hjälper inte.. En gång hade jag sminkat över det med foundation, och trodde att det såg bra ut, men när jag kom hem sen igen så hade det krakelerat totalt och jag såg inte riktigt klok ut..

  Svara
 41. Malin
  1 december, 2011 at 04:13 (7 år ago)

  Ja usch, mitt värsta hudvårdsminne är när jag som tonåring hade hört att zinkpasta skulle ta bort alla finnar. Vi kletade in detta i ansiktet och det slutade med att huden torkade ut så fruktansvärt att vi nästan flagnade i hela ansiktet både jag och vännen min! Nej fy!

  hoppas slippa ta till fler så kallade ”dunderkurer” genom detta fina pris :)

  Svara
 42. Kristina K
  1 december, 2011 at 08:43 (7 år ago)

  För några år sedan kom jag hem efter krogen och var på ett strålande humör. Glatt berusad, dock trött – men hade haft en toppenkväll. Jag tvättar ansiktet och tar tuben med ansiktskräm som jag smörjer in slarvigt. På morgonen när jag vaknar inser jag mitt misstag. Jag hade smörjt på ”lite slarvigt” med BUS, dvs Brun utan sol. Jag var alldeles flammig i ansiktet, morotsfärg blandat med vitt. Läckert…
  Dessutom var jag bjuden hem till svärföräldrarna på middag…jippie. Tur de hade humor :-)

  Unnar mig sällan bra produkter numera som mamma. Finns det slantar över så går dem till barnen. Vore trevligt med en julklapp åt min torra hy :)

  Svara
 43. Jessica B
  1 december, 2011 at 10:36 (7 år ago)

  Jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu, tyvärr visar inte min hud detta. Jag är bara 26 men min hud har gått igenom en hel del med mig. Jag har aldrig gett den uppmärksamheten som den förtjänar och nu efter en lång diet och 45 kilos viktminskning och stress så är den totalt livlös vilket känns lite jobbigt när hjärtat sprudlar. Jag ska se min pojkvän som bor i USA i början av nästa år, det har varit så svårt att vara isär och för mycket tid utan han. Jag vill se lika fin ut som jag känner mig på insidan. Jag vill att min hud ska utstråla samma hälsa som min kropp nu gör.

  Svara
 44. Karin
  1 december, 2011 at 10:46 (7 år ago)

  Hej!

  Jag var femton och ville vara snygg till skolavslutningen. Köpte en brun utan sol. Ojojoj, jag blev helt fläckig och krämen la sig i porerna i ansiktet. Jag fick ha extremt mycket underlagskräm under två veckor och vet ärligt inte om det såg så mycket bättre ut med det! Så här femton år senare skrattar jag gott åt det, men inte så lätt när man var femton och osäker på det mesta i livet.

  Svara
 45. Jennysen
  2 december, 2011 at 08:29 (7 år ago)

  Mitt värsta hudvårdsminne är från i somras då jag var i Turkiet på Hamam… att så mycket död hud kan komma från en och samma person är ofattbart!!!

  Jag skulle behöva detta kit för att hålla mig fräsch och frisk nu när jag fyllt 30! 😉

  Svara
 46. corina
  2 december, 2011 at 09:21 (7 år ago)

  Jag har massor av dåliga hudvårds-minnen att bjuda på; har verkligen helt hopplös hudtyp speciellt när det blir kallare ute. Och är jätte svårt att hitta en kräm som passar i ur och skur – antingen så håller jag på att tappa skinn i hela ansiktet, ibland blir det till och med sår av det – och i annat fall ser det ut som jag smetat magarin i ansiktet – så har som sagt svårt att hitta krämer med bra resultat, så hoppas på att jag skulel vinna dessa :-)

  Svara
 47. Gerdan
  2 december, 2011 at 04:16 (7 år ago)

  När jag var finnig tonåring tänkte jag en gång att jag skulle sätta till alla klutar för att bli av med min feta hy. Först solade jag i tio minuter med kvartslampa och sedan baddade jag mig med uttorkande ansiktsvatten. Samma eftermiddag! Nog höll jag på att bli av med min hy alltid
  med finnar och allt! När jag vaknade nästa dag var jag röd och svullen i hela ansiktet med skinn torrt som fnöske! Nu har jag inga finnar längre men hyn är i stället torr och narig, särskilt på vintern. Min hy ropar efter Eucerin!

  Svara
 48. Lisa
  2 december, 2011 at 10:33 (7 år ago)

  Helt klart snilleblixten jag fick en gång för ett par år sedan med en kompis att skoja till det och måla hela mitt ansikte rött med läppstift som bas. Superskoj, fick till några festliga bilder, men sedan minns jag bara rena skräckminnena av försöken att tvätta bort den röda färgen. Det var verkligen ett limm-läppstift och färgen satt fast som bara den. Gick inte att få bort med tvål, inte med olja, ingenting.. det fanns kvar färg som en fruktansvärd rosa hinna över hela ansiktet och min hud blev röd och torr av allt gnuggande men ändå fanns röd färg kvar i de torra sprickorna i min hud i över två dygn. Det var smärtsamt och jag fick finnar och torra sår, jag kunde inte gå utanför dörren och visa mig, min ansiktshy fick det riktigt tufft tillbaka.. En sån enormt dum idé alltihopa, men väl värt att skratta åt i efterhand, såg helt sjukt ut!

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *