Vinn Isadora Light Touch

Jag fick nyligen foundationnyheten Light Touch Natural Radiant Make-up SPF 15 från Isadora i olika nyanser att testa. Nu har du chansen att vinna Light Touch i nyans 52 Sand som är medium neutral. Denna foundation har byggbar täckgrad från skir till medium. Med aktiva ingredienser såsom collagen booster, utjämnande ceramider och högaktiva fuktighetskomplex skyddar huden och behåller den återfuktat smidig.

Tävlingsregler: Motivera varför just du behöver Isadoras nyhet Light Touch Natural Radiant Make-up SPF 15 i höst. Tävlingen avslutas 26/9 och vinnaren presenteras här. Endast tävlingsbidrag i kommentarerna, tack. Tävlingen är avslutad, grattis till Sanna!

Isadora Light Touch har precis kommit till butik, pris 149.-

6 people like this post.

Bloggar etiketter: , ,

49 Comments on Vinn Isadora Light Touch

 1. Malin
  21 september, 2011 at 12:07 (7 år ago)

  Jag har aldrig hittat en flytande foundation som jag gillar och därför bara använd mineralfoundations. Jag skulle vilja testa på och så småningom hitta en flytande att använda vid speciella tillfällen :)

  Svara
 2. Maggan
  21 september, 2011 at 04:48 (7 år ago)

  Den skulle jag gärna vilja testa. Lite svårt med att hitta rätt i djungeln av alla sorter..
  Kan behöva fräscha upp mig lite nu när hösten är här.
  Kram/Maggan

  Svara
 3. Tatianna
  21 september, 2011 at 06:10 (7 år ago)

  Jag vill gärna prova en ny foundation med SPF. På hösten (och vinter) måste jag byta till en tjockare ansiktskräm som inte har någon SPF men återfuktar min hud ordentligt.

  Svara
 4. Jessica Y
  21 september, 2011 at 09:18 (7 år ago)

  Jag tycker att det låter perfekt med en foundation som har byggbar täckningsgrad. Jag skulle gärna prova den, för min hy är vissa dagar sämre än andra. Det låter helt enkelt som den är gjord för mig :)

  Svara
 5. Ida Erlandsson
  22 september, 2011 at 07:44 (7 år ago)

  Jag har tidigare inte använt poundation, men känner nu att det är på tiden att jag gör detta! Min hy behöver lyster!

  Svara
 6. Kia M
  22 september, 2011 at 09:30 (7 år ago)

  ar aldrig provat på en foundatio så jag ser min chans nu och vem vill inte se lite fräsch ut nu under mörka solfattiga månader 😉

  Svara
 7. Ann-sofie
  22 september, 2011 at 09:55 (7 år ago)

  Har precis fött mitt andra barn och precis allting på mig har blivit grått och tråkigt känns det som. Skulle behöva en verklig boost för att känna mig pigg! Vågar aldrig prova nåt nytt.. skulle vara kul att få prova denna foundation!

  Svara
 8. Marianne Eriksson
  22 september, 2011 at 10:10 (7 år ago)

  Hejsan! Jag är gärna med och tävlar om en foundation. Den här årstiden när solbrännan bleknar och näsan rinner behöver man hjälpmedel för att inte känna sig alltför bleknosig./Kram

  Svara
 9. Susan Vikström
  22 september, 2011 at 11:35 (7 år ago)

  Hej Delinda! Jag har svårt att hitta en foundation som inte torkar ut på huden. Den här har ett högaktivt fuktighetskomplex vilket jag blir jätte nyfiken på! Som student har man inte riktigt råd att test en massa nya produkter. Det skulle lätt göra hela min vecka om jag fick vinna!

  Svara
 10. Solbritt
  22 september, 2011 at 11:40 (7 år ago)

  Jag vill så gärna vara med och tävla. Har aldrig hittat en foundation som har gjort min hy vacker så jag hoppas på den här.

  Svara
 11. Elin Karlsson
  22 september, 2011 at 11:49 (7 år ago)

  Efter min graviditet blev min hy ful, fet och allmänt blek. Jag har letat efter foundations som hjälper mig vinna tillbaka mitt självförtroende, men ingen har funkat. Nu hoppas jag på att vinna denna för Isadora light touch verkar trots allt vara min räddare i nöden. Tack!

  Svara
 12. E-L
  22 september, 2011 at 02:46 (7 år ago)

  Jag vill gärna vara med och tävla. Är ju toppen med en foundation som har solskydd. Det är viktigt. Perfekt att den är byggbar för så bra resultat som möjligt. Gillar också att den är återfuktande. Det känns som ett måste för min hud!

  Svara
 13. Ewelina
  22 september, 2011 at 03:53 (7 år ago)

  Den foundation jag använder nu är MaxFactor Facefinity Compact, vilken fungerar ungefär som foundation och puder i ett. Jag tycker om den, men på senaste tiden tycker jag att jag ibland blir fläckig!

  Varje gång jag köper ny foundation tänker jag att jag ska prova någon ny, men har aldrig använt mig av någon flytande förut så jag vågar aldrig köpa en. Att vinna en skulle ju vara perfekt 😉

  Svara
 14. Anna L
  22 september, 2011 at 07:22 (7 år ago)

  Känner mig trött, glåmig och trist och grå. Behöver verkligen fräscha upp min hud och få känna mig fräsch och läcker och vad är bättre att grunda med än en riktigt bra foundation.

  Svara
 15. sandra
  22 september, 2011 at 08:48 (7 år ago)

  jag har en jobbig hud som är kombinerad men samtidigt behöver fukt för att se fräsch ut. Efter ett par långa år med jobbig problemhy så har jag fått bukt på det här med utslag, därför så behövs det inte längre täckande tunga foundations men fortfarande något, som skapar en frisk lyster och jämnar ut tonen! så jag tror att denna foundation skulle passa mig perfekt, jag behöver en skir täckning till vardags och OM jag skulle få finnubrott som vi tjejer ibland får så kan man bygga på täckningen. Jag skulle bli glad om jag vann den 😉

  Svara
 16. Camilla
  23 september, 2011 at 08:10 (7 år ago)

  Jag har svårt att välja och är en riktig fegis så det slutar alltid med att jag kör på ett säkert kort – den gamla vanliga, igen och igen. Så hjälp mig våga testa en ny!

  Svara
 17. Viktoria
  23 september, 2011 at 12:49 (7 år ago)

  Min foundation är verkligen påväg att ta slut och skulle gärna prova på någon lite mer budget. Gillar mkt från Isadora men har inte provat någon foundation från dem, hoppas att den kan överraska mig 😀

  Svara
 18. AnnaKaize
  23 september, 2011 at 06:38 (7 år ago)

  Jag skulle vilja vinna därför att en bra foundation är A och O i en snygg make-up, men ofta har den en tendens att se ”kakig” ut och vill man ju inte… därför skulle jag mer än gärna testa denna eftersom jag tycker det är fint när ens egna hy lyser igenom.
  Som min egen hy,-fast snyggare! :)

  Svara
 19. liselotte
  23 september, 2011 at 07:13 (7 år ago)

  Hade varit roligt att testa denna för det är nu hög tid att börja använda foundation, jag gör inte det på sommaren, så det skulle vara perfekt att vinna denna.

  Svara
 20. Gerdan
  23 september, 2011 at 09:06 (7 år ago)

  Jag gillar IsaDoras produkter men har aldrig prövat deras foundation. Men nu har min hy förlorat sin lyster och jag skulle gärna vilja pröva ”light Touch”. Att den är oparfymerad och kliniskt testad uppskattar jag speciellt.

  Svara
 21. Spacegirl
  23 september, 2011 at 09:57 (7 år ago)

  Jag behöver den därför att jag vill slippa se höstglåmig ut :-)

  Svara
 22. Amanda Bach
  23 september, 2011 at 10:56 (7 år ago)

  Skulle vara kul att testa på en ny foundation och se vad den kan göra för mig, kanske kan bli min nya favorit i sminkväskan?

  Svara
 23. Solbritt
  24 september, 2011 at 08:40 (7 år ago)

  Det här vill jag vara med och tävla om. Hoppas på att få se om den här är bättre än de jag provat förut.

  Svara
 24. monika gustavsson
  24 september, 2011 at 07:07 (7 år ago)

  Denna foundation verkar perfekt för mig! Älskar att sminka mig och med byggbar funktion kan man anpassa sminkningen efter humör och tillfälle. Min hud är törstig, så hög fuktighetskomplex låter toppen. Vinner gärna och provar denna! Alltid kul med nya produkter.

  vh
  Mamma Monika

  Svara
 25. Helena
  24 september, 2011 at 07:30 (7 år ago)

  Jag har helt och håller slutat använda foundation eftersom jag får finnar av det men hud blir bara värre då och vet ingen foundation som jag inte får finnar av. Tyvärr så har jag aldrig provat isdaoras foundation vad vet jag det kan vara bra eller inte men eftersom du tävlar ut den på din blogg så måste den vara något alldles extra. Man kan ju inte veta än att få prova. Nu har jag gått ner lite i vikt också och skulle känns mig så snygg med smink sen ska jag shoppa nya kläder färga håret göra en total make ove på mig själv.

  Svara
 26. Micaela
  24 september, 2011 at 07:34 (7 år ago)

  Hej smyger mig in i tävlingen i sista sekund. Nu på hösten kommer jag att ändra lite saker den 27 ska jag klippa mitt långe hår till kort och göra slingor. Har även införskaffat massa nya kläder. Sen så ska jag överaska min familj ska även sminka mig då. Allt kommer bli så annorlunda i höst jag är en helt ny person. Jag skulle vilja prova denna foundationen för det är kanske någon jag kommer att infösrkaffa sen. Tack för jag fick hoppa in e sista sekund.

  Svara
 27. Ida
  24 september, 2011 at 09:20 (7 år ago)

  Jag är i stort behov av fondation just nu. Ammar och med alla hormoner i kroppen kommer finnar och rodnader i ansiktet. Så för att känna sig lite fräch och pigg krävs det en bra fondation.

  Så håller mina tummar för att det är jag som vinner!

  Svara
 28. Max Forssell
  25 september, 2011 at 02:58 (7 år ago)

  förra månaden köpte jag en foundation utan dess like,
  den blev kakig och dan och jag blev besviken
  och med min knappa studenekonomi
  säger plånboken att en nytt köp får jag låta bli
  men allt jag behöver är en sprillans ny foundation i min hand
  inte vilken som helst, utan Light Touch i nyans 52 Sand!

  Svara
 29. anette eriksson
  25 september, 2011 at 10:18 (7 år ago)

  Jag behöver Isadoras Light Touch för att jag är trött
  på att alla som tittar på mig ser rött!!!

  Svara
 30. Sandra
  25 september, 2011 at 01:35 (7 år ago)

  Min foundation är snart slut och den var inte bra, är därför på jakt efter en ny och det skulle vara en bra möjlighet att få testa en ny genom att vinna denna. :)

  Svara
 31. Frida
  25 september, 2011 at 03:08 (7 år ago)

  Jag behöver en foundation eftersom jag är så ljus i ansiktet och blir därför röd och flammig hela tiden, särskilt nu när det börjar bli kallt ute. Denna foundation verkar passa mig väldigt bra då jag lätt blir torr och behöver något som återfuktar :)

  Svara
 32. Ingrid
  25 september, 2011 at 05:02 (7 år ago)

  Nu på hösten & vintern känns huden lite grå och trist och kräver en liten boost för att kunna se fräsh och pigg ut, därför skulle jag väldigt gärna vinna denna foundation från Isadora! dessutom har man ju hört gott om den och smink är ju alltid kul:)

  Svara
 33. Elin
  25 september, 2011 at 06:05 (7 år ago)

  Min foundation jag använder nu håller precis på att ta slut så skulle vara ett bra tillfälle med en ny nu. Har lite ojämn hy efter tidigare acne och tror denna nyhet skulle vara bra till min hy. Stod och provade den på åhlens häromdagen, den verkade väldigt bra faktiskt så sklle vara roligt att vinna just den. :)

  Svara
 34. Hellen
  25 september, 2011 at 07:51 (7 år ago)

  Träffade på en make-up artist häromdan, när hon såg mig sa hon bara ”foundation”…. Tror att jag är i desperat behov av en som är riktigt bra!

  Svara
 35. Sanna Westeson
  25 september, 2011 at 07:51 (7 år ago)

  Hej!

  Jag har alltid haft svårt att hitta den dära foundationen som jag trivs med. För att vara ärlig, så är det här med att välja rätt smink omöjligt – för det är en djungel? Det finns ju så mycket produkter att välja mellan, och utan kunskap är det kört. Har hört väldigt goda lovord om denna foundationen, att den i stort sett utför mirakel. Jag har aldrig testat flytande foundationen, och jag skulle väldigt gärna vinna denna – och få lite lyster. Så att det skiner om en vart man än går.

  Tack på förhand! :)
  Sanna

  Svara
 36. Annika
  25 september, 2011 at 08:30 (7 år ago)

  Isadora är kvalitet och feminint för mig
  dock oöverkomligt pris för en sjukskriven tjej
  skulle vilja njuta och glänsa ändå
  så för mig vore det underbar lycka att få

  Svara
 37. Anki O
  25 september, 2011 at 09:17 (7 år ago)

  jag är ”tant” men har aldrig lärt mej detta med att sminka mej!! så jag trevar fram lite försiktigt men förstått att jag behöver en BRA foundation!!! det här verkar ju verkligen vara just en sådan toppenfoundation som jag behöver till mitt ”gamla”grå ansikte!!

  Svara
 38. malin
  25 september, 2011 at 09:33 (7 år ago)

  jag är med !
  ser en trött och glåmig rugguggla i spegeln – skulle absolut behöva en ny fräsch foundation så att jag kan fixa till mig innan jag lämnar ungarna i förskolan

  Svara
 39. Majja
  25 september, 2011 at 10:46 (7 år ago)

  Efter två graviditeter har jag fått några irriterande fläckar i ansiktet som behöver täckas! Vill jätte gärna prova light touch! Håller tummarna! :-)

  Svara
 40. nettan
  25 september, 2011 at 11:45 (7 år ago)

  Är gärna med. Vore intressant att testa en ljusare variant för jag använder mörkare fondation för att jag ska se lite brun också ut. Kanske ska man lära sig att ha en naturlig färg så att ansiktet ser rent och stiligt ut. Så nu hoppas jag.

  enkla nettan

  Svara
 41. Maud
  26 september, 2011 at 03:31 (7 år ago)

  Vore skoj att testa denna, gillar att variera mig med olika nyanser.

  Svara
 42. Anna M
  26 september, 2011 at 09:55 (7 år ago)

  Sliten småbarnsmamma som ägnar dagarna åt lek med lego,
  drömmer om ny foundation för att känna sig snygg och boosta sitt ego!

  Hoppas på tur!

  Svara
 43. Jessica
  26 september, 2011 at 11:47 (7 år ago)

  Trött och glåmig hösthy som behöver uppfräschning!

  Svara
 44. Fru P
  26 september, 2011 at 12:59 (7 år ago)

  Det var många år sen jag sist använde foundation, men har tänkt att ”börja” igen. Men det blir ju så jobbigt när man kommer till sminkaffären och det finns så många att välja bland :(
  Varje gång jag tänkt köpa en foundation har de slutat med att jag kommit ut utan för jag har fått sådan beslutsångest…..

  Vore därför perfekt att få vinna denna så att jag får prova i lugn och ro och sedan ännu en gång utveckla den bortglömda vanan med foundation :)

  Ha en härlig vecka nu

  Mvh

  Fru P

  Svara
 45. Annika Nilsson
  26 september, 2011 at 03:06 (7 år ago)

  Höstens kalla och isande vind,
  ger mig känslig, torr och narig kind.
  Huden saknar spänst och fukt,
  hjälp mig att på detta få bukt!

  Svara
 46. Elin L
  26 september, 2011 at 07:55 (7 år ago)

  Hej!
  Precis vad jag och min trötta gamla hy behöver, bra att den döljer samtidigt som den gör nytta. Hoppas på tur.
  Hälsningar
  Elin

  Svara
 47. getpalmd
  26 september, 2011 at 09:04 (7 år ago)

  Min sommarfoundation borde bytas ut, vill ha en mera täckande till hösten & vintern… så skulle supergärna pröva denna :)

  Svara
 48. Lotta
  26 september, 2011 at 10:50 (7 år ago)

  Oj detta låter som precis den rätta produkten som min redan hösttrötta hy behöver! Både vårdande för min inre skönhet och lite hjälp på traven för skönheten på ytan! Ja tack! :)

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *