Oriflame Studio Artist

I torsdags bjöd Oriflame och Bindefeld in till mingelfest på Sturecompagniet. På plats fanns Hollywoodskådisen Malin Åkerman som är Oriflames nya ansikte utåt. Modellerna visade upp snygg makeup och glammiga kläder från Valerie Aflalo. Jag och syrran träffade på många beautyvänner i vimlet: Elin, Karin, Kristina, Fröken Rosa och Carina för att nämna några. Makeupartisten Jonas Wramell presenterade serien Studio Artist som är baserad på hans långa erfarenhet som professionell makeupartist. Färgerna jag fick med i goodie bagen är något ljusa, men blir nog perfekta till vintern. Färgstarka läppstiftet True Coral kommer jag däremot att inviga direkt.

Studio Artist Foundation är en lätt makeupcreme som ger huden vacker lyster. Innehåller Illuma Flair™ Complex som suddar ut skavanker, jämnar ut hudtonen och ger ett perfekt, men naturligt resultat.

Studio Artist Face Primer har ljusreflekterande egenskaper som ger en mjuk känsla och jämn hudton, samtidigt som den ska motverka glansig hy och får makeupen att sitta längre.

Studio Artist Lipstick är ett matt läppstift med silkeslen konsistens som lovar en felfri finish. Återfuktar och mjukgör läpparna. Läppstiftets patronform är speciellt utvecklad för att ge precis applicering.

Studio Artist Pressed Powder fixerar makeupen och innehåller ljusreflekterande pigment som suddar ut skavanker. Konsistens ska smälta samman med hyn utan att lämna linjer eller ge ett onaturligt intryck.

Studio Artist Concealer verkar ljusreflekterande och minimerar fina linjer och ojämnheter, mörka ringar och blemmor. Innehåller Illuma Flair™ Complex som ger en illusion av slätare hud och naturlig finish.

Priset på produkterna ligger mellan 110-160 kr.

Be the first to like.

Bloggar etiketter: , , , ,

1 Comment on Oriflame Studio Artist

  1. Mia
    18 september, 2011 at 10:33 (6 år ago)

    helt ok priser, kanske värt att testa:)

    Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *