Versace for H&M

Jag började dagen med att läsa pressmeddelande från H&M och designersamarbetet  i höst som blir med det legendariska modehuset Versace. Kollektionen har skapats av Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset historia med läder, tryck och färg. Kollektionen kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online i länder med H&M Shop Online från 19 januari, 2012. Jag kommer nog hänga på låset, kommer du?

Be the first to like.

Bloggar etiketter: , , ,

2 Comments on Versace for H&M

 1. lena
  21 juni, 2011 at 07:42 (6 år ago)

  det ser jag verkligen fram emot :)

  Svara
 2. Fabiana - mode och smink
  22 juni, 2011 at 01:54 (6 år ago)

  Tjohoo, jag kommer hänga på låset med bultsaxen i högsta hugg! :) Bästa nyheterna på länge.

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *