Mysunglasses.se

Igår var jag inbjuden till ett trevligt event med nylanserade webbshoppen Mysunglasses.se som säljer solglasögon från kända modevarumärken såsom Tiger, Sand, Odd Molly, Björn Borg och Peak Performance för att nämna några. Dessutom kan man enkelt testa solglasögonen online, ladda bara upp en bild på dig eller använd en modells och prova på. Jag minglade med Karin och Jessica och vi provade en hel del modeller innan vi valde. För mig blev det bronsiga Björn Borg i pilotmodell. Sugen på glajjor? Just nu erbjuder Mysunglasses 15% rabatt och alltid fraktfritt. Här kommer bilder från mingel. Enjoy!

Med Jessica och Karin, bilder lånade av Karin

Produktpresentation

Ett urval av godsaker

Snyggt från Björn Borg

Be the first to like.

Bloggar etiketter: , , ,

4 Comments on Mysunglasses.se

 1. lena
  27 april, 2011 at 11:01 (6 år ago)

  behöver verkligen nya solisar!

  Svara
 2. Maja
  28 april, 2011 at 09:07 (6 år ago)

  svårt och välja bland så mkt fint :)

  Svara
 3. mia
  4 maj, 2011 at 07:48 (6 år ago)

  snygga!

  Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *