Vårmode och home SPA

Idag tänker jag bara slappa, köra hemma SPA och frossa i vårmode med senaste numret av ELLE. Eftersom jag längtar efter sommaren blir det  tema smultron: Björk & Berries Wild Strawberry. Först peelingen Sugar Scrub för att avlägsna döda hudceller, sedan boostar jag med Body Butter. På naglarna har jag korallrosa OPI Guy meets Gal-veston ur kommande vårkollektion. Ansiktet för sig en rejäl mask med Enzyme Peel från Emma S, perfekt att använda dagar man stannar hemma eftersom huden blir lite röd efter behandlingen. Redo för morgondagen då ett nytt spännande uppdrag väntar.

Be the first to like.

Bloggar etiketter: , , , ,

1 Comment on Vårmode och home SPA

  1. tindra
    17 februari, 2011 at 06:29 (6 år ago)

    skönt med hemma spa :)

    Svara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *